Secărel revine în forţă!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Secărel revine în forţă!
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Doamnelor şi domnilor, Secărel (da, da, ăla nu prea deştepţel!) dă bani grei. Dar nu, nu pentru copiii săraci, bătrânii abandonaţi sau un mediu mai puţin poluat. Nu, stimaţi cititori, Secărel dă bani la greu ca să plătească reclamă mascată pe o reţea de socializare. Reclama e pentru o mascaradă, dar ce să te aştepţi de la un nene care abia deschide gura, iar atunci când o face, te cruceşti ce poate ieşi pe-acolo... Dar, deh, el şi alţii, largi la pungă dar strâmţi la cap, tre’ să scoată banu’, că la anu’ sunt nişte alegeri şi băieţii jmecheri încep din timp cu jocurile de culise, cu zvonistica, cu petardele, cu circul... Deci, stimaţi cititori, fiţi vigilenţi, căci nu tot ce citiţi pe ici pe colo e scris cu intenţia de informare. Intenţia unora ca Secărel e clar de manipulare. 

 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Unul din cei mai prosti "oameni politici" cred ca din istoria judetului vrancea. Mai bine r?mânea doar in domeniul afacerilor. Nu stiu cum se intampla dar în PNL chiar numai oameni retardati ajung. Unul mai i gramadit ca altul, de la tineret pana la seniori. Cine se aseam?n? se aduna

    DE ala, postat pe 22-09-2015, la 00:18

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL
17
32
39
48
43
41

Extragerea noroc:  8132114

Harta Focsani
   

Actualitatea

Primarul Focșaniului și-a cerut scuze pentru întârzierile la plombarea străzilor
Primarul Cristi Misăilă le-a cerut scuze focșănenilor pentru întârzierile la lucrările de reparații a străzilor din municipiu.

POZA ZILEI

Vești importante

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost