Se pregătește lista străzilor din Focșani care vor fi reparate în acest an
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Se pregătește lista străzilor din Focșani care vor fi reparate în acest an
Se pregătește lista străzilor din Focșani care vor fi reparate în acest an
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

    Primarul Cristi Misăilă a început să pregătească lista străzilor pe care vor fi realizate lucrări de reparații anul acesta în municipiu. Împreună cu specialiștii de la Investiții, primarul Misăilă a început să verifice starea în care se află străzile din municipiu pentru a stabili zonele prioritare unde vor fi efectuate reparații în această primăvară astfel încât sumele necesare lucrărilor să fie prevăzute în proiectul de buget pentru acest an. Edilul ne-a spus că se lucrează deja la proiectul de buget și speră ca acesta să fie aprobat cât mai repede, probabil chiar la ședința ordinară din luna ianuarie. Spre deosebire de anii trecuți, lucrările de reparații la străzi vor începe imediat cum vor permite condițiile meteo deoarece contractul de lucrări a fost încheiat încă de anul trecut cu societatea CUP Salubritate. Mai mult, primarul Cristi Misăilă ne-a explicat că pe străzile din municipiu vor fi realizate atât lucrări de plombare dar și lucrări de reparații la covorul asfaltic. În acest sens urmează să fie achiziționate câteva utilaje necesare pentru realizarea acestor lucrări, respectiv o freză mare de asfalt, un cilindru compactor vibrator și un finisor de trotuare. Noile echipamente vor permite intervenții rapide la refacarea asfaltului de pe străzi și trotuare, acolo unde nu este nevoie de reabilitarea infrastructurii.
    Primarul Cristi Misăilă ne-a explicat că scopul evaluării infrastructurii din municipiu este legat de investițiile în reabilitarea străzilor care sunt programate să înceapă anul aceste, cu bani de la bugetul de stat sau de la bugetul local. Practic, se dorește ca investițiile să fie realizate zonal, pentru a avea o mai mare eficiență. De asemenea, se va ține cont de investițiile care urmează să fie realizate în reabilitarea rețelelor de apă și a rețelelor de distribuție a energiei termice. „Vom începe să intervenim la străzi cu lucrările de plombare și de reparație imediat cum vor permite condițiile meteo. Vreau ca până la sfârștiul lunii să aprobăm și bugetul pentru acest an și vom prevedea fonduri pentru aceste lucrări. Nu va mai fi situația de anul trecut, când lucrările de reparații au început în luna iunie din cauza întârzierilor la aprobarea bugetului și a procedurilor lungi de achiziție publică”, ne-a spus primarul Cristi Misăilă.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost