Se caută personal pentru Bazinul de înot didactic din Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Se caută personal pentru Bazinul de înot didactic din Focșani
Se caută personal pentru Bazinul de înot didactic din Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Consiliul Județean Vrancea organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante în cadrul Bazinului de înot didactic din Focșani. Astfel, pe data de 9 mai 2018, ora 10.00 va avea loc proba scrisă pentru: muncitor calificat IV- lucrător finisor pentru construcții (1 post) la Compartimentul administrativ din cadrul Direcției economice și informatizare; muncitor calificat III – instalator (1 post) la Compartimentul administrare bazin de înot didactic din cadrul Biroului administrarea patrimoniului public și privat; muncitor calificat II – electrician - 1 post; fochist – 1 post la Compartimentul administrare bazin de înot didactic din cadrul Biroului administrarea patrimoniului public și privat; muncitor calificat I – electromecanic - 1 post; instalator - 1 post la Compartimentul administrare bazin de înot didactic din cadrul Biroului administrarea patrimoniului public și privat.
    Pe data de 10 mai 2018, ora 10.00 are loc proba scrisă (normă întreagă) pentru următoarele posturi: referent sportiv gradul IV (1 post) la Compartimentul administrare bazin de înot didactic din cadrul Biroului administrarea patrimoniului public și privat; expert sportiv gradul IA (1 post) la Compartimentul administrare bazin de înot didactic din cadrul Biroului administrarea patrimoniului public și privat; expert sportiv gradul II (1 post) la Compartimentul administrare bazin de înot didactic din cadrul Biroului administrarea patrimoniului public și privat; expert sportiv gradul I (1 post) la Compartimentul administrare bazin de înot didactic din cadrul Biroului administrarea patrimoniului public și privat.
    Tot pe data de 10 mai 2018, ora 14.00 va a vea loc proba scrisă ( ½ normă), pentru următoarele posturi: expert sportiv gradul IA (4 posturi) la Compartimentul administrare bazin de înot didactic din cadrul Biroului administrarea patrimoniului public și privat; expert sportiv gradul I (2 posturi) la Compartimentul administrare bazin de înot didactic din cadrul Biroului administrarea patrimoniului public și privat.
    De asemenea, pe data de 11 mai 2018, ora 10.00 va fi susținută proba scrisă pentru următoarele posturi: inspector de specialitate I (1 post) la Compartimentul administrare bazin de înot didactic din cadrul Biroului administrarea patrimoniului public și privat; casier (3 posturi) la Compartimentul administrare bazin de înot didactic din cadrul Biroului administrarea patrimoniului public și privat. Termenul limită de depunere a dosarelor: 2 mai 2018.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost