Șapte elevi din Vrancea, calificați la etapa națională a olimpiadei de Științe socio-umane
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Șapte elevi din Vrancea, calificați la etapa națională a olimpiadei de Științe socio-umane
Șapte elevi din Vrancea, calificați la etapa națională a olimpiadei de Științe socio-umane
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vrancea au făcut publice rezultatele obținute de elevii vrânceni la faza județeană a olimpiadei de științe socio-umane. Astfel, la Educație civică – clasa a IV-a, premiul I a fost câștigat de Andreea Stancu și Gabriela Luca, de la Școala Ștefan cel Mare, îndrumatee de profesoara Corina Nicoleta Roșu. Ele au avut un punctaj total de 9,40. Premiul II a fost câștigat de echipajul Alexia Ghilință și Andreea Ostache, de la Școala Nicolae Iorga, îndrumate de profesoara Mihaela Axente, cu 8,90. 
La Cultură civică, clasa a VIII-a, premiul I, cu punctajul total de 9,10, a fost câștigat de elevii Alexandra Corcoz și Ana Maria Trifan, de la Liceul Tehnologic Al. I. Cuza din Panciu, îndrumate de profesoara Luminița Iliescu. La clasa a VII-a, premiul II, la disciplina Cultură civică, a fost câștigat de Alexandra Gabriela Năstase și Larisa Elena Scutaru, îndrumate de Nicuța Burduja.
La liceu, clasa a XII-a, pe primul loc la Filosofie s-a clasat eleva Oana Alexandra Olteanu, de la Liceul Pedagogic Spiru Haret Focșani, îndrumată de profesoara Deniza Lilana Toia. Aceasta a obținut punctajul maxim. La clasa a XI-a, disciplina Sociologie, premiul I, cu 9,70, a fost obținut de Amalia Bălan, de la Colegiul Național Unirea. Aceasta este îndrumată de profesoara Claudia Ciobotaru. Tot la clasa a XI-a, la disciplina Economie, premiul I a fost obținut de Bianca Elena Marin, de la Colegiul Național Unirea, îndrumată de profesoara Diana Stroe. Aceasta a avut punctajul final 9,60. La Psihologie, clasa a XII-a, locul I i-a revenit elevei Maria-Elena Pocriș, de la Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu, îndrumată de profesorul Andrei-Igor Manovici.
La clasa a IX-a, pe locul I, cu 9,70, s-a clasat eleva Maria Todică, de la Colegiul Unirea, care a participat la olimpiada de Logică, argumentare și comunicate, ea fiind îndrumată de profesorul Adrian Canae. „A fost destul de simplu pentru că am repetat de mai multe ori, cu multe săptămâni înainte. Aveam speranțe că mă voi clasa pe primul loc. Este frumoasă logică, nu e mult de tocit și cred că de asta mă atrage“, ne-a spus Maria Todică.
Olimpiada națională la Științe socio-umane, la care s-au calificat cei care au obținut premiul I, se va desfășura în perioada 24-28 aprilie, la Hunedoara, potrivit inspectorului școlar de specialitate Cătălin Mocanu.
Rezultatele obținute de elevii vrânceni de gimnaziu AICI și liceu la olimpiada de Științe socio-umane AICI. 

 

4 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • phd de adjud nu merge la nationala ? o, vai ...ce suparare ....

  DE unul, postat pe 16-03-2017, la 06:29

 • FATA CU PARUL DE LANA NU A MAI AJUNS LA NATIONALA??? A.... CAND ESTE PE BUNE, NU MAI ARE PERFORMANTE???

  DE KASSANDRA, postat pe 16-03-2017, la 15:21

 • BRAVO AMALIA PT CALIFICAREA LA FAZA NATIONALA.MULTUMIM DOMNILOR PROFESORI DIN CADRUL LICEULUI UNIREA

  DE FLORIN, postat pe 17-03-2017, la 15:09

 • SUCCES COPIILOR CARE SAU CALIFICAT LA OLIMPIADA FAZA NATIONALA.BV ACESTOR COPII CARE NE REPREZINTA JUDETUL.SUCCES PE MAI DEPARTE

  DE florin, postat pe 17-03-2017, la 15:13

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL


13
45
42
14
48
41

Extragerea noroc:  8937894

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO și GALERIE FOTO : Coadă la magazinul sătesc, la încărcat telefoane și tablete. Electrica: Pagubele trebuie recunoscute în tarifele consumatorilor
Aproape trei zile au stat la lumânare sătenii din Hîngulești, comuna Vulturu, după ce căderile masive de zăpadă și vântul puternic au rupt rețeaua de electricitate.

POZA ZILEI

Sărbători fericite! Hristos a înviat! Foto: Ciprian DUMITRU

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost