Sancțiuni de peste 300 de mii de lei, aplicate de polițiștii vrânceni la sfârșitul săptămânii trecute
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Sancțiuni de peste 300 de mii de lei, aplicate de polițiștii vrânceni la sfârșitul săptămânii trecute
Sancțiuni de peste 300 de mii de lei, aplicate de polițiștii vrânceni la sfârșitul săptămânii trecute
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Polițiștii vrânceni au derulat, în perioada 12-14 mai, multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pentru prevenirea accidentelor de circulație, dar și pentru combaterea evaziunii fiscale și a altor infracțiuni de natură economico-financiară. Potrivit buletinului de presă al IPJ Vrancea, au fost aplicate sancțiuni contravenționale a căror valoare totală depășește 300.000 de lei.
    „În perioada 12-14 mai a.c., în județul Vrancea, polițiștii de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, intervenție rapidă și transporturi au acționat, în sistem integrat, pe toate liniile, pentru siguranța și liniștea cetățenilor. Polițiștii de ordine publică au desfășurat controale și acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale ce se comit, de regulă, în zona discotecilor, barurilor și a altor localuri de alimentație publică, fiind constatate două infracțiuni și 8 sancțiuni contravenționale. Polițiștii rutieri s-au aflat în trafic pentru prevenirea accidentelor de circulație și pentru fluidizarea traficului rutier pe drumurile naționale, în funcție de creșterea valorilor de trafic. Au fost constatate 16 infracțiuni la regimul circulației rutiere, dintre care 9 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Polițiștii de investigare a criminalității economice au desfășurat acțiuni și controale pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și a altor infracțiuni de natură economico-financiară, înregistrând 2 dosare penale de evaziune fiscală. În urma tuturor activităților, au fost aplicate 485 de sancțiuni contravenționale, dintre care 86 la Legea nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, 17 la Legea nr. 12/1990 pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, 4 la Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor. De asemenea, au fost aplicate 605 sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002 (11 pentru alcool și 47 pentru viteză), fiind reținute 73 permise de conducere și 10 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale se ridică la peste 300000 lei. Suntem la datorie! Dacă aveți nevoie de ajutor sau sunteți martorii unei fapte antisociale, anunțați cel mai apropiat polițist sau sunați la numărul 112!”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.




 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • ...cinste lor...adevarati hingheri.

    DE DAN, postat pe 16-05-2017, la 20:51

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permise



Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.



Intamplari neadevarate











FLASH NEWS NATIONAL












21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Local

Primăria Focșani a plătit datoriile de 4 MILIARDE lei vechi ale locatarilor din blocul G2, altfel conturile municipalității ar fi fost blocate; acești bani TREBUIE recuperați
    Stimați focșăneni, vă aduc la cunoștință faptul că 57 de familii, care locuiesc fără forme legale în blocul G2 au ajuns să aibă în momentul de față datorii totale de aproape 4 miliarde lei vechi la companiile de utilități publice și la bugetul local.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost