Sambo – Georgia Hagianu de la CS Unirea Focșani este campioană a Europei!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Sambo – Georgia Hagianu de la CS Unirea Focșani este campioană a Europei!
Sambo – Georgia Hagianu de la CS Unirea Focșani este campioană a Europei!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Georgia Hagianu, sportiva pregătită la CS Unirea Focșani de Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa, a reușit excepționala performanță de a câștiga titlul de campioană a Europei la sambo cadeți, categoria 38 kg. Competiția continentală a avut loc la Poric, în Croația, în  perioada 1-4 decembrie, cu participarea a peste 190 de luptători din 17 țări – Armenia, Belarus, Bulgaria, Cipru, Croația, Germania, Franța, Georgia, Grecia, Israel, Letonia, Lituania, Moldova, Olanda, Rusia, România și Ucraina. Georgia Hagianu este campioană balcanică, multiplă campioană de judo a României, a avut rezultate apreciabile și la sambo, confirmate acum, la Poric, la Campionatul European!


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost