Sâmbăta e zi de sms-uri penibile pentru PNL Vrancea, iar duminica de postări rușinoase în grupuri destinate ajutorării semenilor

0
2465


    În timp ce mii de oameni plantau stejari în parcul Memoriei naționale RoMândria de la Mărășești, în timp ce alții se bucurau de o binemeritată zi de odihnă după o săptămână de muncă, ei bine, în această zi, PNL-iștii n-au avut altă treabă decât să-i deranjeze pe vrânceni cu sms-uri penibile. Liberalii au primit ordin de partid și o listă cu numere de telefon (de unde oare?!), numere la care să trimită mesaje în care să-i mintă pe vrânceni în legătură cu motivele pentru care PNL-ul a depus o moțiune de cenzură împotriva guvernului Tudose. Deși au fost cei care au scăzut salariile românilor cu 25%, deși au fost cei care au impozitat pensiile, liberalii au acum tupeul să-i deranjeze pe vrânceni pentru a le transmite minciuni privind o pretinsă scădere a salariilor, în condițiile în care mari angajatori din țară au transmis că salariile angajaților nu vor fi în niciun fel afectate. Liberalii știu că moțiunea lor nu doar că nu va primi voturile parlamentarilor, dar nu are nici impact în rândul populației, așa că apelează la tertipuri precum aceste sms-uri. „PNL a depus MOTIUNE DE CENZURA impotriva Guvernului Tudose-Dragnea! Va rugam SA INFORMATI cat mai multi cetateni pentru a avea IMPACT NATIONAL! ……. Retransmiteti acest mesaj TUTUROR contactelor din agenda dumneavoastra! SG PNL VN”
    Interesant este că mesajele vin de la același număr de telefon de la care au fost trimise și sms-urile cu felicitările de Paște de la șeful liberalilor, Cătălin Toma.
    Iată cu ce se ocupă așadar PNL-istul șef în timp ce oameni disperați nu primesc locuințe sociale, iar focșănenii trebuie să plătească tarife mai mari și să primească servicii mai proaste de la ENET, să nu aibă sărbători de iarnă luminate frumos, toate pentru că liberalii ori nu votează ori absentează de la ședințele Consilului local, așa că proiectele de hotărâre privind rezolvarea acestor probleme nu pot fi adoptate.
    Vor fi oare liberalii la fel de prompți, precum au fost când au răspuns sâmbătă la ordinul privind trimiterea sms-urilor mincinoase, și marți dimineață, la 7.30, atunci când a fost convocată o ședință extraordinară a Consilului local Focșani? La cum și-au bătut joc până acum de focșăneni, nimeni nu mai are așteptări pozitive de la PNL-iști.
    Mai ales că nici duminică nu au avut odihnă. Primarul liberal pentru o noapte Ion Ștefan a distribuit într-un grup pe Facebook, destinat în exclusivitate ajutorării vrâncenilor care sunt în situații de criză, o transmisiune live de la un protest de la Cluj Napoca. Aceasta în condițiile în care este specificat clar că pe grupul respectiv este „permis orice strigăt de ajutor, pentru tine, pentru un membru al familiei tale sau pentru un copil care are nevoie de noi!”, fiind în schimb interzise „reclamele, mesajele calomnioase!”. Dar ce așteptări poți avea de la cel care trage sforile conducerii PNL Focșani și ale peneliștilor din Consiliul Local Focșani, când acesta s-a făcut remarcat doar prin scandalurile provocate în rândurile liberalilor, prin eliminarea celor care nu au respectat ordinele de partid, și prin halul în care înțelege să-și gospodărească afacerile. O clădire monument istoric din Focșani, aflată în proprietatea firmei de mase plastice a penelistului, aflată într-o stare jalnică, l-a determinat pe un focșănean să posteze mai multe imagini pe Facebook și să îl sancționeze dur pe cel pe care îl numește „deputatul bufon”, atrăgând atenția asupra felului în care „ar fi putut arăta Focșaniul astăzi dacă s-ar fi aflat pe mâna individului”. Anul trecut, în spațiul public au apărut imagini cu dezastrul de pe drumul care duce către firma sa, drum care reprezintă singura cale de acces pentru sute de oameni care merg zilnic la lucru la serele municipiului, la stația de epurare de la CUP sau la abatorul din zonă.
    Acestea sunt preocupările liberalilor și așa funcționează aparatul lor de propagandă. Dacă ar fi vorba despre jocuri politice și de culise, ar fi treaba lor, însă acțiunile lor au consecințe mult mai grave. Liberalii nu votează absolut niciun proiect privind investițiile din municipiul Focșani, de la iluminatul public la școli, de la sensuri giratorii la piste de biciclete, de la repartizarea locuințelor sociale la modernizarea rețelelor ENET. Sunt setați pe modul ÎMPOTRIVÄ‚ tocmai pentru ca primarul Cristi Misăilă să nu-și poată pune în practică proiectele, iar la alegerile din 2020, liberalii să poată striga că nu s-a făcut nimic. Este o strategie perversă în care singurul interes este cel al unor peneliști lipsiți de orice urmă de moralitate, pentru care scopul, acela de a parveni politic, scuză mijloacele. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here