Sală de sport pentru locuitorii comunei Străoane
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Sală de sport pentru locuitorii comunei Străoane
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Autoritățile locale din comuna Străoane au scos la licitație proiectul privind construirea unei săli de sport. Valoarea estimată a investiției este de 1,6 milioane de lei. Contractul cuprinde servicii de proiectare (PT+DDE+DTAC +AT) şi lucrări de execuţie aferente obiectivului „construire sală de sport în comuna Străoane“.
Conform proiectului, Sala de sport include o suprafaţă de joc, un cabinet medical, o sală de forţă, două vestiare pentru băieţi şi fete, două grupuri sanitare. Încălzirea va fi asigurată cu ajutorul unui sistem modern, care are în componenţă calorifere dar şi trei aeroterme care pot asigura o temperatură de 28 grade Celsius în condiţiile în care temperatura ideală pentru o sală de sport este de 18 grade Celsius. De reținut că autoritățile din Străoane au obținut finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) pentrru modernizarea drumului comunal DC 50 şi alte drumuri locale, din comuna Străoane. Valoarea acestei investiții este de aproximativ 5 milioane de lei. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost