S-a stins din viață profesoara Elena Vrăjitoru
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
S-a stins din viață profesoara Elena Vrăjitoru
S-a stins din viață profesoara Elena Vrăjitoru
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

      Profesoara Elena Vrăjitoru a pierdut, sâmbătă, lupta cu o boală nemiloasă, după 10 ani de suferință. Aceasta a predat informatică mai bine de două decenii la Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau” din Focșani. ”Un om deosebit, care în urmă cu 10 ani a primit un diagnostic crunt. A fost un profesor care a muncit mult și care nu a intrat niciodată în vreun conflict cu colegii”, ne-a declarat profesorul Gabriel Danielescu, directorul Colegiului Tehnic ”Edmond Nicolau”. Inginer TCM la bază, profesoara a făcut și a doua facultate, informatică, iar din cauza bolii, în ultimii ani a început să mai renunțe la orele din Focșani pentru a preda cât mai aproape de casă. Elena Vrăjitoru era necăsătorită. Toți cei care vor să o conducă pe ultimul drum trebuie să știe că înmormântarea va avea loc astăzi, în satul natal, Arva, din comuna Broșteni.
    Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost