Rugby – Patru focșăneni, la selecția națională pentru sportivi născuți în 2001!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Rugby – Patru focșăneni, la selecția națională pentru sportivi născuți în 2001!
Rugby – Patru focșăneni, la selecția națională pentru sportivi născuți în 2001!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Federația Română de Rugby a inițiat un proces de selecție pentru constituirea loturilor naționale U 15, U 16, U 17 și U18. Selecția pentru U 16 va fi făcută la Baia Mare, în perioada 17-22 iulie, în urma unui turneu la care vor lua parte reprezentativele Moldovei, Munteniei, Transilvaniei și Dobrogei. În lotul Moldovei, alcătuit din jucători de la CSS Bârlad, LPS Focșani, LPS Suceava, CSS Stejarul Buzău și CSS Gura Humorului au fost incluși și patru rugbiști de la LPS Focșani: Adrian Tusluc, Sergiu Puescu, Claudiu Nișcoveanu și Robert Tache. Toți cei patru focșăneni au avut evoluții foarte bune în jocurile din campionatul la capătul căruia echipa Focșaniului s-a clasat pe locul a patrulea!
Cele patru reprezentative se vor întâlni între ele iar specialiștii Federației Române de Rugby vor decide care sunt jucătorii ce merită să rămână în lotul național. Vor începe turneul 100 de jucători iar după selecție vor rămâne 35! ”Eu sper să râmână toți elevii noștri, pentru că au calitățile necesare” mi-a spus profesorul Romeo Păun, antrenor al rugbiștilor focșăneni împreună cu Cătălin Răileanu. În săptămâna următoare, 23-27 iulie, va urma selecția pentru jucătorii U 18, în aceeași manieră, cu un turneu la care participă selecționatele celor patru regiuni. Moldova va fi reprezentată de un lot din care fac parte și doi focșăneni de la LPS: George Mania și Mihai Barbu.      

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost