Rugby – Juniorii vor juca în memoria lui Viorel Ion!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Rugby – Juniorii vor juca în memoria lui Viorel Ion!
Rugby – Juniorii vor juca în memoria lui Viorel Ion!
Pregătirile pentru Memorialul Ion Viorel de duminică, 13 august, au fost încheiate!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Duminică, 13 august, pe stadionul Tineretului din Focșani, va avea loc a treia
ediție a ”Memorialului Viorel Ion”, competiție de rugby în 7, la care vor lua parte echipele de juniori născuți în 2001- 2002 ale cluburilor Celopatra Mamaia, CSS Tecuci, CSS Bîrlad, LPS Focșani, CSS Suceava, Stejarul Buzău, Palatul Copiilor Ilfov, Metrorex București, CS Parohial Ștefan cel Mare și Sfânt București – cu două echipe.
Vor fi decernate trofeul Memorialului și premii speciale – cel mai bun jucător, cel mai tehnic jucător, cel mai tânăr jucător.
Vineri, la orele prânzului, profesorii antrenori Romeo Păun și Cătălin Răileanu împreună cu jucători de rugby făceau ultimele pregătiri pentru jocuri ale celor două terenuri pe care va avea loc turneul!
Competiția de pe Tineretului va omagia memoria lui Viorel Ion ”unul dintre formatorii cei mai de seamă” ai rugbiului românesc, cum il numește site-ul FR Rugby, ”antrenor emerit și profesor al Liceului cu Program Sportiv Focșani, unde s-a preocupat de pregătirea și performanțele viitorilor mari rugbiști ai României” și care a avut cu elevii săi o serie de victorii notabile: a obținut locul I cu Naționala de Tineret a României la Campionatul European, titlul național cu echipa de juniori I a LPS Focșani, pe cel de vicecampion național cu formațiile U 18 și U 19 ale liceului și mai multe medalii de bronz, așa cum mai precizează același site oficial al rugbiului românesc.  
Viorel Ion a pierdut, în august 2014, la numai 52 de ani, lupta cu o boală necruțătoare.
Vor fi pe Stadionul Tineretului nu doar juniorii din teren, ci și doamna Anca Dumitrașcu Ion, cea care i-a fost soție, foști elevi ai lui Viorel Ion, acum retrași din rugby, foști coechipieri în echipele Focșaniului, între care omul de afaceri Victor Istrate, cel care i-a fost alături marelui formator de rugbiști, echipe și carectere, până în ultimele clipe ale vieții. Și căruia i se datorează, în foarte mare măsură, organizarea și acestei ediții a Memorialului Ion Viorel!


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL
47
8
35
18
26
2

Extragerea noroc:  0633869

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Mașina fostului șef de post de la Nereju, Fănuță Lazăr, incendiată în Focșani; o echipă de criminaliști de la IGPR va investiga cazul
    Un autoturism de teren Audi Q7 a ars, duminică dimineața, în municipiul Focșani. Autoturismul aparține fostului șef de post din Nereju, Fănuță Lazăr. Incendiul a fost sesizat în jurul orei 4 dimineața, iar la fața locului s-au deplasat pompierii pentru a stinge focul.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost