Ricky Martin a dezvăluit că s-a căsătorit cu partenerul său, Jwan Yosef
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ricky Martin a dezvăluit că s-a căsătorit cu partenerul său, Jwan Yosef
Ricky Martin a dezvăluit că s-a căsătorit cu partenerul său, Jwan Yosef
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Starul muzicii latino-americane Ricky Martin a dezvăluit că s-a căsătorit cu partenerul său de doi ani, Jwan Yosef ... şi că plănuiesc o petrecere de pomină pentru a marca evenimentul, informează London Evening Standard şi AFP. "Sunt soţ", a declarat miercuri seara cântăreţul portorican pe postul de televiziune E!, fără a preciza data ceremoniei. "Vom face o petrecere mare în câteva luni", a adăugat artistul recompensat cu două premii Grammy, unul dintre cele mai populare staruri latino-americane.
În vârstă de 46 de ani, Ricky Martin şi-a început relaţia cu Jwan Yosef, un artist suedez de origine siriană, în vârstă de 33 de ani, în 2016. Cuplul şi-a anunţat logodna în luna noiembrie şi trăieşte la Los Angeles de câteva luni. "Am făcut schimb de jurăminte (...), am semnat toate documentele pe care trebuia să le semnăm, contractele prenupţiale şi restul", a declarat el. Artistul poate fi văzut în curând în serialul "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story", a cărui lansare este programată pentru 17 ianuarie, unde joacă rolul lui Antonio D'Amico, partenerul creatorului de modă, în vârstă de 46 de ani.
Serialul, dedicat momentului asasinării lui Versace la vârsta de 50 de ani de către criminalul în serie Andrew Cunanan, va fi difuzat pe postul american FX.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

Serviciu de permanenţă la sediul primăriilor din cauza CODULUI PORTOCALIU de viscol
    Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri, 17 ianuarie a.c., o avertizare meteorologică – COD PORTOCALIU, valabilă şi pentru judeţul Vrancea, în intervalul 17 ianuarie, ora 18.00 – 18 ianuarie, ora 20.00, conform căreia vremea se va înrăutăţi considerabil.

POZA ZILEI

Puțină zăpadă

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost