Ricky Martin a dezvăluit că s-a căsătorit cu partenerul său, Jwan Yosef
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ricky Martin a dezvăluit că s-a căsătorit cu partenerul său, Jwan Yosef
Ricky Martin a dezvăluit că s-a căsătorit cu partenerul său, Jwan Yosef
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Starul muzicii latino-americane Ricky Martin a dezvăluit că s-a căsătorit cu partenerul său de doi ani, Jwan Yosef ... şi că plănuiesc o petrecere de pomină pentru a marca evenimentul, informează London Evening Standard şi AFP. "Sunt soţ", a declarat miercuri seara cântăreţul portorican pe postul de televiziune E!, fără a preciza data ceremoniei. "Vom face o petrecere mare în câteva luni", a adăugat artistul recompensat cu două premii Grammy, unul dintre cele mai populare staruri latino-americane.
În vârstă de 46 de ani, Ricky Martin şi-a început relaţia cu Jwan Yosef, un artist suedez de origine siriană, în vârstă de 33 de ani, în 2016. Cuplul şi-a anunţat logodna în luna noiembrie şi trăieşte la Los Angeles de câteva luni. "Am făcut schimb de jurăminte (...), am semnat toate documentele pe care trebuia să le semnăm, contractele prenupţiale şi restul", a declarat el. Artistul poate fi văzut în curând în serialul "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story", a cărui lansare este programată pentru 17 ianuarie, unde joacă rolul lui Antonio D'Amico, partenerul creatorului de modă, în vârstă de 46 de ani.
Serialul, dedicat momentului asasinării lui Versace la vârsta de 50 de ani de către criminalul în serie Andrew Cunanan, va fi difuzat pe postul american FX.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost