Richard Gere se va căsători pe 5 mai la Washington cu iubita sa spaniolă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Richard Gere se va căsători pe 5 mai la Washington cu iubita sa spaniolă
Richard Gere se va căsători pe 5 mai la Washington cu iubita sa spaniolă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Actorul american Richard Gere se va căsători pe 5 mai la Washington cu iubita sa spaniolă, Alejandra Silva, relatează ziarul spaniol ABC citat sâmbătă de EFE. Protagonistul unor filme precum ''An Officer and a Gentleman'', ''Pretty Woman'' sau ''Cotton Club'' va face un pas înainte în relaţia sa cu femeia de afaceri Alejandra Silva, originară din Galicia, pe care a cunoscut-o în urmă cu trei ani în oraşul italian Positano.
Este vorba de a treia căsătorie pentru veteranul actor în vârstă de 68 de ani şi unul dintre frumoşii legendari ai Hollywoodului, după căsătoria cu fostul top-model Cindy Crawford şi anterior cu actriţa Carey Love, cu care are un băiat, Homer James, în vârstă de 18 ani. La rândul său, Alejandra Silva, 35 ani, a mai fost căsătorită cu magnatul minier Goving Friedland, cu care un copil, Albert. În 2015, Richard Gere a venit însoţit de Alejandra Silva la premiera la Madrid a filmului ''Time out of Mind''. Actorul şi activistul american susţine cauza Fundaţiei RAIS, sponsorizată de logodnica sa şi care sprijină persoanele fără adăpost.
Cu prilejul vizitei sale la Madrid, Richard Gere a avut o intervenţie în faţa Senatului spaniol pentru a denunţa situaţia acestor persoane defavorizate şi a face cunoscută activitatea Fundaţiei RAIS.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost