Restricții de tonaj la podul de la Jitia
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Restricții de tonaj la podul de la Jitia
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Compania de Drumuri Naționale a impus restricții de 20 tone pentru circulația rutieră pe podul de la Jitia. Șeful Secției de Drumuri Naționale Focșani, Marian Paraschiv, a arătat la ședința Colegiului Prefectural de ieri că a fost finalizată expertiza pentru acest pod. Conform expertului, lucrările de reabilitare a podului nu pot fi realizate până când nu se stabilizează alunecarea de teren din vecinătate. Abia ulterior pot începe lucrările la acest pod care asigură accesul pe Valea Râmnicului. Șeful de la Drumuri Naționale a arătat că s-a intervenit cu utilaje în zonă pentru a stopa alunecarea de teren și a atras atenția că încă sunt multe autocamioane, în special transportatori de lemn, cu mașini mari care depășesc tonajul permis și pun în pericol circulația pe acest pod. Pe de altă parte, alunecările de teren sunt o problemă de câțiva ani de zile pe drumul național de pe Valea Râmnicului. Iar autoritățile de la Compania de Drumuri Naționale au fost acuzate în numeroase rânduri că sunt indiferente și nu intervin pentru a opri degradarea drumului. Ultimele probleme au apărut săptămâna trecută când a fost reactivată alunecarea de teren din comuma Jitia - DN 2 N km 46+318 ce a acoperit jumătate de banda prevăzută cu covor asfaltic și s-a circulat pe un singur sens. Cei de la Secția Drumuri Naționale Focșani au intervenit cu un buldoexcavator.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost