REPORTAJ Arta tatuajului intră din ce în ce mai mult în pielea femeilor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
REPORTAJ Arta tatuajului intră din ce în ce mai mult în pielea femeilor
REPORTAJ Arta tatuajului intră din ce în ce mai mult în pielea femeilor
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Transilvania Tattoo Expo, ediţia a zecea, desfăşurată în weekend la Sibiu, a reunit unii dintre cei mai mari tatuatori din lume, având ca temă "Ink & Iron". Pasionaţii de tatuaje - numărul femeilor fiind în creştere - îşi transformă corpul într-o "pânză vie" pentru artişti şi dau frâu liber imaginaţiei, cu mai mult curaj şi credinţă în această artă. Una dintre cele mai mari lucrări definitivate la Sibiu îi aparţine lui Costi Azoiţei, preşedintele Asociaţiei de Tattoo şi Piersing din România, printre cei mai cunoscuţi tatuatori români prin desenele sale de dimensiuni impresionante. Costi a realizat de data aceasta o imagine regăsită mai degrabă pe pereţii unei biserici - Arhanghelul Mihail care îl învinge pe diavol. Un tânăr din Suceava îşi tatuează arhanghelul pe tot spatele, ca să-l protejeze şi ca o dovadă de dragoste faţă de fratele său, pe care îl cheamă Mihai. (...)
    Dacă o pictură de pe peretele unei biserici a fost făcută pe spatele unui sucevean, portretul unei fete pasionate de muzica punk a fost pictat pe gamba unui băiat. Tatuatorul Marius Barbu, zis şi Moshu, a realizat în nouă ore la Sibiu portretul acestei fete, şi-a pus şi semnătura pe piciorul unui tânăr care se declară "un colecţionar de tatuaje şi artă". (...) Dacă ar fi să le dea un sfat celor care ezită să îşi facă un tatuaj, ar fi acesta: "să nu ezite, dar să se ducă doar cu o idee, nu cu un model, şi să lase artistul să îşi facă treaba".
Românii care se tatuează nu arată într-un anume fel, nu mai sunt stigmatizaţi şi au profesii şi vârste diferite. (...) La această ediţie de la Sibiu, numărul fetelor care s-au tatuat aproape l-a întrecut pe cel al băieţilor. Nu a fost o întâmplare, aceasta este o realitate: româncele au prins curaj şi se tatuează tot mai mult. "În ultimul timp, şi fetele au început să prindă mai mult curaj şi apelează la tatuaje mult mai mari, picioare întregi, braţe întregi. Vor să aibă un tatuaj mult mai elaborat", mai spune Costi Azoiţei, cel care va organiza în toamnă convenţia de la Bucureşti.
    Articolul INTEGRAL pe https://bit.ly/2LXeyh1


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost