Renault dezminte că vehiculele sale au un sistem de falsificare a emisiilor poluante
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Renault dezminte că vehiculele sale au un sistem de falsificare a emisiilor poluante
Renault dezminte că vehiculele sale au un sistem de falsificare a emisiilor poluante
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Grupul francez Renault a dezmințit miercuri un articol apărut în presă potrivit căruia constructorul auto este bănuit că a instalat un dispozitiv fraudulos pentru a falsifica testele emisiilor poluante, informează AFP.
Cotidianul francez "Liberation" susține că a obținut o copie a unui proces verbal elaborat de Direcția generală pentru concurență, consum și combaterea fraudelor (DGCCRF) în care se susține că "Renault SAS i-a înșelat pe consumatori la controalele efectuate în special în cazul controalelor legale de omologare a emisiilor poluante". Potrivit "Liberation" acest document ar scoate în evidență existența unor decalaje importante între performanțele anumitor motoare Renault în momentul omologării în laborator și în utilizarea lor în condiții reale, în special modelele Renault Captur și Clio IV care ar depăși cu peste 300% normele legale de emisii de dioxid de carbon.
În replică, Renault a dat publicității un comunicat în care reiterează că respectă normele de omologare a vehiculelor. "Grupul Renault reamintește că niciunul din serviciile sale nu a încălcat regulile, europene sau naționale, cu privire la omologarea vehiculelor. Vehiculele Renault nu sunt echipate cu software sau dispozitive de fraudă" subliniază producătorul auto.


După izbucnirea scandalului manipulării emisiilor poluante ale vehiculelor Volkswagen, în toamna lui 2015, guvernul francez a cerut DGCCRF să efectueze o anchetă cu privire la emisiile poluante în condiții reale de drum pentru toate mărcile de autovehicule comercializate în Franța. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL
17
32
39
48
43
41

Extragerea noroc:  8132114

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO și GALERIE FOTO : Marian Oprișan - un nou mandat la conducerea Uniunii Naționale a Consiliilor Județene
Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost reales președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR) în urma ședinței Adunării Generale care a avut loc marți,  la salonul „Dimitrie Cantemir” din Senatul României.

POZA ZILEI

Vești importante

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost