Regina Elisabeta a II-a crede că Ariana Grande este o cântăreață foarte bună

0
521


Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a deplasat la căpătâiul unora dintre tinerii răniți în explozia de luni seara de la Manchester, soldate cu moartea a 22 de persoane și rănirea a peste o sută, la scurt timp după terminarea unui concert al vedetei pop americane Ariana Grande, informează BBC.
Suverana a vizitat joi Spitalul regal pentru copii din Manchester (Royal Manchester Children’s Hospital), unde a vorbit cu personalul care a tratat victimele, lăudându-l pentru efortul de a veni de acasă pentru a-i asista pe cei care aveau nevoie de ajutor. Regina și-a exprimat totodată șocul că tinerii au reprezentat ținta atentatului ”mârșav” de luni seara de pe Manchester Arena, în care și-au pierdut viața cel puțin șase copii, printre care o fetiță de opt ani.
Vorbind cu părinții lui Evie Mills, 14 ani, din Harrogate, regina a declarat că este „groaznic” și „mârșav” să fie vizați tinerii, iar lui Evie, suverana i-a mărturisit că Ariana Grande este o „cântăreață foarte bună”, adăugând că melodiile acesteia „sună foarte, foarte bine”. Suverana le-a vizitat, de asemenea, pe Millie Robson, de 15 ani, care a suferit leziuni la picioare și căreia i-a urat o recuperare rapidă, și pe Amy Barlow, de 12 ani, din Helmshore, Lancashire, care a suferit la rândul său leziuni la nivelul picioarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here