Reabilitarea și modernizarea DN 2L, sectorul Soveja-Lepșa, a intrat în linie dreaptă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Reabilitarea și modernizarea DN 2L, sectorul Soveja-Lepșa, a intrat în linie dreaptă
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Ministrul Transporturilor, Felix Stroie, a semnat ieri indicatorii tehnico economici la obiectivul de investiții „Reabilitare și modernizare DN 2L, sectorul Soveja-Lepșa“. Săptămâna viitoare, guvernul va dezbate și aproba proiectul de hotărâre privind realizarea investiției mai sus menționate. De reținut că ministrul Transporturilor, Felix Stroie, a semnat acaestă investiție în urma discuțiilor purtate cu președintele Consiliului Județean Vrancea și al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, Marian Oprișan. „Este încă o realizare de excepție pe care o marcăm în beneficiul cetățenilor județului Vrancea și anume demararea procedurilor pentru reabilitare și modernizare DN 2L, sectorul Soveja-Lepșa. Este un proiect important care se adaugă celorlalte proiecte de investiții ce au vizat și vizează modernizarea infrastructurii rutiere din județul Vrancea. În acest context, cred că în acest an vor fi scoase la licitație lucrările la proiectul de reabilitare a celor 14 kilometri de drum care leagă DN 2D de DN 2L“, a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
    Vă reamintim că valoarea investițiilor pentru care s-a alocat finanțare în județul Vrancea, în perioada iulie-septembrie 2017, este de peste 536 de milioane de euro. Numai în luna septembrie, președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a semnat contractele de finanțare pentru șase proiecte de investiții, valoarea acestora fiind de 359 de milioane de euro. Practic, Consiliul Judeţean a obţinut finanţare din fonduri europene pentru reabilitarea şi modernizarea a 4 drumuri judeţene, 2 clădiri - monumente istorice şi nu în ultimul rând extinderea reţelei de apă şi apă uzată în judeţul Vrancea. La aceste sume se adaugă banii alocați județului Vrancea prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2, în valoare de peste 177 milioane de euro. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost