Quincy Jones susţine că Michael Jackson a plagiat în cazul piesei "Billie Jean"
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Quincy Jones susţine că Michael Jackson a plagiat în cazul piesei "Billie Jean"
Quincy Jones susţine că Michael Jackson a plagiat în cazul piesei
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Celebrul producător Quincy Jones, aflat în spatele celor mai mari succese ale lui Michael Jackson, susţine că regele popului i-a plagiat mai multe hituri, inclusiv "Billie Jean", informează AFP. "Nu vreau să spun asta public, dar Michael a furat multe lucruri. A furat multe cântece", a declarat producătorul în vârstă de 84 de ani, care a contribuit la crearea albumelor legendare "Thriller" şi "Bad". "A fost pe cât de machiavelic posibil", a adăugat el într-un interviu acordat site-ului Vulture şi publicat marţi.
Producătorul a subliniat totodată similitudinile dintre clasicul "Billie Jean" - hit la care el a semnat producţia - şi "State of Independence", o piesă a reginei disco-ului Donna Summer, produsă, de asemenea, de Quincy Jones şi lansată cu câteva luni înainte. La prima vedere, asemănările dintre cele două melodii nu sunt evidente, cu excepţia faptului că se bazează ambele pe linii de bas cu sonorităţi sintetice. Quincy Jones l-a acuzat, de asemenea, pe Michael Jackson, care a murit în 2009, că ar fi fost "zgârcit", în condiţiile în care fostul membru al formaţiei Jackson 5 ar fi refuzat să-l crediteze pe clăparul său, Greg Phillinganes, pentru melodia sa "Don't Stop Til You Get Enough".
În vârstă de peste 80 de ani, Quincy Jones continuă să fie activ în lumea muzicii şi a lansat recent un serviciu de streaming video specializat în jazz. De altfel, într-un interviu recent pentru revista GQ, producătorul a dat asigurări că are 22 de prietene în întreaga lume, că vorbeşte 26 de limbi şi că urmat un tratament în Suedia, care îi va permite să trăiască până la 110 ani.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost