Punctaje mari și foarte mari la concursul Orthofrancais
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Punctaje mari și foarte mari la concursul Orthofrancais
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Elevii vrânceni au obținut punctaje mari și foarte mari la concursul Orthofrancais 2017. Astfel, la clasa a V-a, cele mai mari punctaje le-au obținut Buzdugan Daiana Alexandra, de la Școala Duiliu Zamfirescu Focșani, îndrumată de profesoara Stoian Roxana, și Prisecaru Mihnea, de la Colegiul Național Emil Botta Adjud, îndrumat de profesoara Milea Mihaela. Ambii au avut 99 de puncte. La clasa a VI-a, cele mai multe puncte, respectiv 96, au fost obținute de Stancan Malina, de la Colegiul Național Emil Botta Adjud, îndrumată de profesoara Badura Iulia.
La clasa a VII-a, cele mai multe puncte, respectiv 94, au fost obținute de Porumb Gabriela, de la Școala Duiliu Zamfirescu, îndrumată de profesoara Stoian Roxana, iar de la clasa a VIII-a, cel mai mare punctaj, 77, l-a avut eleva Zară Mara, de la Școala Mihail Armencea din Adjud, îndrumată de profesoara Pasat Mihaela.
La clasa a IX-a, două eleve au avut câte 67 de puncte, clasându-se astfel pe primul loc. Este vorba de Chirilă Adriana Daniela, de la Colegiul Național Cuza Focșani, îndrumată de profesoara Vișinescu Elena, și de Ionel Ana-Maria, de la aceeași unitate de învățământ, îndrumată de profesoara Porumb Manuela. La clasa a X-a, cel mai mare punctaj l-a avut un elev de la Liceul Pedagogic Spiru Haret din Focșani. Este vorba de Nechifor Mădălin Florin, îndrumat de profesoara Bratu Nina, care a acumulat 81 de puncte.
La clasa a XI-a, pe primul loc, cu 80,5 puncte, s-a clasat Bratu Anca, de la Colegiul Național Al. I Cuza din Focșani, îndrumată de profesoara Coatu Constanța. De la clasa a XII-a, primul loc i-a revenit unui elev de la Liceul Pedagogic Spiru Haret, îndrumat de profesoara Bratu Nina. Este vorba de Auței Gabriel, care a acumulat 51 de puncte.

Lista cu punctajele obținute de toți elevii participanți AICI. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Mobilier nou în Pediatrie și alte trei secții ale Spitalului Județean Focșani
    Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a înnoit patru secții în luna decembrie a anului trecut. Cu puțin înainte de Crăciun, secțiilor Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neurologie și Psihiatrie le-a fost schimbat aproape complet aspectul prin înlocuirea mobilierului vechi cu unul nou.

POZA ZILEI

Flori pentru Eminescu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost