Punctaje mari și foarte mari la concursul Orthofrancais
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Punctaje mari și foarte mari la concursul Orthofrancais
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Elevii vrânceni au obținut punctaje mari și foarte mari la concursul Orthofrancais 2017. Astfel, la clasa a V-a, cele mai mari punctaje le-au obținut Buzdugan Daiana Alexandra, de la Școala Duiliu Zamfirescu Focșani, îndrumată de profesoara Stoian Roxana, și Prisecaru Mihnea, de la Colegiul Național Emil Botta Adjud, îndrumat de profesoara Milea Mihaela. Ambii au avut 99 de puncte. La clasa a VI-a, cele mai multe puncte, respectiv 96, au fost obținute de Stancan Malina, de la Colegiul Național Emil Botta Adjud, îndrumată de profesoara Badura Iulia.
La clasa a VII-a, cele mai multe puncte, respectiv 94, au fost obținute de Porumb Gabriela, de la Școala Duiliu Zamfirescu, îndrumată de profesoara Stoian Roxana, iar de la clasa a VIII-a, cel mai mare punctaj, 77, l-a avut eleva Zară Mara, de la Școala Mihail Armencea din Adjud, îndrumată de profesoara Pasat Mihaela.
La clasa a IX-a, două eleve au avut câte 67 de puncte, clasându-se astfel pe primul loc. Este vorba de Chirilă Adriana Daniela, de la Colegiul Național Cuza Focșani, îndrumată de profesoara Vișinescu Elena, și de Ionel Ana-Maria, de la aceeași unitate de învățământ, îndrumată de profesoara Porumb Manuela. La clasa a X-a, cel mai mare punctaj l-a avut un elev de la Liceul Pedagogic Spiru Haret din Focșani. Este vorba de Nechifor Mădălin Florin, îndrumat de profesoara Bratu Nina, care a acumulat 81 de puncte.
La clasa a XI-a, pe primul loc, cu 80,5 puncte, s-a clasat Bratu Anca, de la Colegiul Național Al. I Cuza din Focșani, îndrumată de profesoara Coatu Constanța. De la clasa a XII-a, primul loc i-a revenit unui elev de la Liceul Pedagogic Spiru Haret, îndrumat de profesoara Bratu Nina. Este vorba de Auței Gabriel, care a acumulat 51 de puncte.

Lista cu punctajele obținute de toți elevii participanți AICI. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL
17
32
39
48
43
41

Extragerea noroc:  8132114

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO și GALERIE FOTO : Marian Oprișan - un nou mandat la conducerea Uniunii Naționale a Consiliilor Județene
Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost reales președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR) în urma ședinței Adunării Generale care a avut loc marți,  la salonul „Dimitrie Cantemir” din Senatul României.

POZA ZILEI

Vești importante

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost