Psoriazisul tratat cu ozon PRP
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Psoriazisul tratat cu ozon PRP
Psoriazisul tratat cu ozon PRP
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Doctorița Jeni Violeta David, medic ozonoterapeut, de la Clinica Viomed Focșani, practică Ozonoterapia în Focșani de aproape 7 ani și spune că pacientul mulțumit de rezultatele terapiei este cea mai bună dovadă că terapia funcționează foarte bine, ca atare sau combinată cu o terapie preexistentă a pacientului.
    Psoriazisul reprezintă o dermatită cronică, tot mai des întâlnită printre persoanele cu vârsta între 20 și 40 de ani. Această boală nu numai că are o simptomatologie deranjantă, atât din punct de vedere estetic, prin leziunile care apar pe piele la nivelul coatelor, genunchilor, scalpului respectând fața și pe restul pielii, dar reprezintă și o problemă de socializare, pacientul de fiecare dată având grijă să-și ascundă leziunile inestetice. Evoluția acestei boli este cronică, asociind în timp și afectările articulare care sunt foarte dureroase și invalidante. 
Plecând de la etiologia acestei boli, pacientul de cele mai multe ori asociază un stress major intermitent sau o altă boală asociată. Exceptând psoriazisul asociat unei hipertiroidii, majoritatea situațiilor beneficiază de eficacitatea tratamentului cu ozon  la capsulă individuală, 10-20 de ședințe cu frecvență de două sau trei ori pe săptămână, autohemoterapie majoră și minoră, tratamentul cu saci de ozon în zonele accesibile pentru aceste tratamente, insuflații rectale (administrând ozonul prin colon care în 10 minute intră în sânge). Oricărui tratament cu ozon descris anterior i se poate asocia cure de tratament perilezional cu plasma autologă, care conține trombocite activate și factori de creștere tisulară, precum și cremele speciale cu plasmă autologă și ozon.
    Din experiența sa, doctorița spune că în cazul pacienților tratați cu ozon, care și-au urmat corect schema terapeutică frecventă apariției leziunilor s-au redus până la  o dată pe an, aceste leziuni nemaifiind așa de extinse, keratinoase și pruriginoase, iar asociind PRP (Terapia cu Plasmă legată cu Plachete) rezultatele sunt spectaculare.
    Clinica Viomed se află pe Strada Popa Șapcă, Nr. 9, Apartament 2 BIS (în spatele farmaciei 24). Programările se pot face zilnic, la numărul 0726.718.442, sau prin mesaj la numerele 0760.092.361, 0767.408.495. Clinica Viomed Focșani poate fi găsită și pe site http://vio-med.ro/terapii/
    Cu doctorița Jeni Violeta David ne vom reîntâlni săptămânal și vă vom prezenta efectele miraculoase ale ozonoterapiei, pentru fiecare afecțiune în parte.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL
17
32
39
48
43
41

Extragerea noroc:  8132114

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO și GALERIE FOTO : Marian Oprișan - un nou mandat la conducerea Uniunii Naționale a Consiliilor Județene
Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost reales președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR) în urma ședinței Adunării Generale care a avut loc marți,  la salonul „Dimitrie Cantemir” din Senatul României.

POZA ZILEI

Vești importante

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost