PSD a obţinut majorarea salariilor profesorilor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
PSD a obţinut majorarea salariilor profesorilor
În Senat
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Senatorii PSD au adoptat în Senat o propunere legislativă pentru majorarea salariilor cadrelor didactice. Proiectul le-gislativ prevede majorarea salariilor în proporţie de 60%, prin modificarea valorii coeficientului de multiplicare 1 de la 270 de lei la 400 de lei, care se aplică salariului brut şi tuturor celorlalte sporuri. Senatorul PSD de Vrancea, Angel Tîlvăr, a explicat că este o iniţiativă legislativă a PSD care urmăreşte să ofere o salarizare mai bună pentru profesorii şi învăţătorii din România. Senatorul a arătat că proiectul legislativ trebuie să fie aprobat şi la Camera Deputaţilor, care este forul decizional în acest caz. „Aceasta este a doua creştere salarială semnificativă obţinută în această sesiune parlamentară prin efortul parlamentar al PSD, după creşterea cu 33% a salariilor cadrelor didactice din învăţămîntul preuniversitar şi creşterea cu 38% pentru preparatori, asistenţi, lectori şi conferenţiari universitari în 2007“, a declarat senatorul Angel Tîlvăr. El a precizat că PSD are ca prioritate creşterea sala-riilor cadrelor didactice şi vor fi continuate demersurile legislative pentru ca şi Camera Deputaţilor „să adopte această măsură menită să asigure profesorilor nu numai o salarizare mai bună, ci şi respectul cuvenit pe care noi îl datorăm dascălilor noştri“.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Local

Un fond de investiții din Marea Britanie va construi un SPITAL în orașul Odobești
Orașul Odobești va avea o unitate spitalicească modernă, construită de un fond de investiții din Marea Britanie. Unitatea medicală va fi construită pe o suprafață de 6 hectare de teren, va avea 160 de paturi, iar personalul medical va fi format atât din români, cât şi medici de alte naţionalităţi.

POZA ZILEI

Soveja, Sursa foto: Marian Olteanu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost