PSD a obţinut majorarea salariilor profesorilor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
PSD a obţinut majorarea salariilor profesorilor
În Senat
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Senatorii PSD au adoptat în Senat o propunere legislativă pentru majorarea salariilor cadrelor didactice. Proiectul le-gislativ prevede majorarea salariilor în proporţie de 60%, prin modificarea valorii coeficientului de multiplicare 1 de la 270 de lei la 400 de lei, care se aplică salariului brut şi tuturor celorlalte sporuri. Senatorul PSD de Vrancea, Angel Tîlvăr, a explicat că este o iniţiativă legislativă a PSD care urmăreşte să ofere o salarizare mai bună pentru profesorii şi învăţătorii din România. Senatorul a arătat că proiectul legislativ trebuie să fie aprobat şi la Camera Deputaţilor, care este forul decizional în acest caz. „Aceasta este a doua creştere salarială semnificativă obţinută în această sesiune parlamentară prin efortul parlamentar al PSD, după creşterea cu 33% a salariilor cadrelor didactice din învăţămîntul preuniversitar şi creşterea cu 38% pentru preparatori, asistenţi, lectori şi conferenţiari universitari în 2007“, a declarat senatorul Angel Tîlvăr. El a precizat că PSD are ca prioritate creşterea sala-riilor cadrelor didactice şi vor fi continuate demersurile legislative pentru ca şi Camera Deputaţilor „să adopte această măsură menită să asigure profesorilor nu numai o salarizare mai bună, ci şi respectul cuvenit pe care noi îl datorăm dascălilor noştri“.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost