Protha a obținut marele trofeu la Gala Actorului Tânăr Amator
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Protha a obținut marele trofeu la Gala Actorului Tânăr Amator
Protha a obținut marele trofeu la Gala Actorului Tânăr Amator
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

În perioada 14/18 august 2017 s-a desfășurat la Teatrul Alexandru Davila din Pitești cea de a treia ediție a Galei Actorului Tânăr Amator. Gala a fost organizată de către Consiliul Județean Argeș, Primăria Pitești și Asociația Teatrul pentru Toți din Pitești.
    La această ediție a fost selectată să participe și Trupa de Teatru Protha cu spectacolul „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții” după Mark Haddon, în regia lui Cătălin Sfîrloagă. Din distribuția spectacolului au făcut parte Valentina Mănăilă, Diana Apostu, Ella Tătaru, Georgiana Cociorbă, Raluca Isac, Diana Dragnea, Andrei Gheoca, Eduard Crucianu, Robert Grigoraș, Andrei Coroiu, Alexandru Stan, George Cristea, Ionuț Popa, Bogdan Alban și Ștefan Drăgan.
    Juriul festivalului a fost format din Mihaela Teleoacă, actor la Teatrul de Comedie București – președintele juriului, Alina Epingeac, critic de teatru, și Liviu Chițu, actor.
    Acesta a acordat trupei Protha Trofeul Festivalului pentru spectacolul prezentat. Premiul pentru interpretare rol principal masculin a fost acordat, pentru rolul Cristopher, lui Andrei Gheoca. Valentina Mănăilă și Diana Apostu au fost nominalizate la Premiul pentru interpretare rol secundar feminin, iar Eduard Crucianu a fost nominalizat la Premiul pentru interpretare rol secundar masculin.
    Acest trofeu este cel de-al doilea obținut la Gala Actorului Tânăr Amator, după cel acordat la ediția precedentă a festivalului.
    Participarea trupei la acest festival a fost posibilă ca urmare a sprijinului acordat de către primarul Iulian Nica și Primăria Panciu proiectului de promovare a educației non-formale, derulat de către Liceul Ioan Slavici Panciu, Casa de Cultură Panciu și Asociația Protha Panciu.
   
Cătălin Sfîrloagă


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Mobilier nou în Pediatrie și alte trei secții ale Spitalului Județean Focșani
    Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a înnoit patru secții în luna decembrie a anului trecut. Cu puțin înainte de Crăciun, secțiilor Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neurologie și Psihiatrie le-a fost schimbat aproape complet aspectul prin înlocuirea mobilierului vechi cu unul nou.

POZA ZILEI

Flori pentru Eminescu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost