Proiect pentru un nou supermarket în Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Proiect pentru un nou supermarket în Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

    Proiectul pentru construcția unui nou supermarket în centrul municipiului Focșani depinde de acordul vecinilor de pe strada Leopoldina Bălănuță. Municipalitatea a anunțat inițierea proiectului de hotărâre referitor la aprobarea Raportului consultării și informării publicului privind documentația P.U.Z. și aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Construire magazin universal (Supermarket - parter)” situate pe strada Leopoldina Bălănuță, nr. 11. Totuși, raportul atașat proiectului de hotărâre supus dezbaterii publice precizează că au fost mai mulți vecini care au avut obiecții față de proiectul prezentat de Neculai Țuțoi, Bogdan Constantin și Constantin Ivan. Aceste obiecții și răspunsul primit au fost comunicate prin intermediul avocaților. În această situație, reprezentanții Primăriei Focșani precizează în Raportul consultării și informării publicului că „se va preciza în avizul pentru PUZ inclusiv condiția ca emiterea Autorizației de construire să fie condiționată de obținerea tuturor acordurilor proprietarilor de locuințe situate în imediata vecinătate sau sentințe favorabile cu privire la suplinirea acestora și respectarea la autorizare a condițiilor precizate în avizele obținute pentru elaborarea PUZ-ului”.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost