Profesorii de geografie, invitați la Stațiunea de cercetare privind hazardele naturale Pătârlagele
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Profesorii de geografie, invitați la Stațiunea de cercetare privind hazardele naturale Pătârlagele
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Profesorii de geografie din județ sunt invitați să ia parte la „Masa Rotundă“, eveniment ce marchează 50 de ani de cercetare științifică academică la Stațiunea de cercetare privind hazardele naturale de la Pătârlagele. Conform datelor furnizate de profesorul Nicolae Damian, președintele Societății de Geografie din România, filiala Vrancea, invitația vine din partea Institutului de Geografie al Academiei Române și evenimentul va avea loc joi, 17 mai, începând cu ora 13:00, în incinta Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hașdeu“, Buzău.
Cei care vor să afle mai multe detalii legate de organizare și deplasare, pot lua legătura cu președintele SGR sau vicepreședinții pe mail, facebook sau telefonic – 0743.355.772, până miercuri, ora 14.00.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost