Procurorii care vor să conducă Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea așteaptă rezultatele concursului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Procurorii care vor să conducă Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea așteaptă rezultatele concursului
Procurorii care vor să conducă Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea așteaptă rezultatele concursului
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

La sfârșitul săptămânii trecute, procurorii care s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcțiilor de conducere, respectiv prim-procuror și prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, au susținut ultima probă, respectiv testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane.
    Ultima probă a fost susținută de cinci procurori, respectiv de actualul prim-procuror Florin Țîrlea, de Victoria Bîrsan, care acum este procuror șef secție judiciară, și de procurorul Nicolae Pîrcălăbescu. Cei trei s-au înscris la concurs pentru ocuparea funcției de prim-procuror. Procurorul Nicolae Pîrcălăbescu s-a înscris și pentru ocuparea funcției de prim-procuror adjunct. La concursul pentru ocuparea aceleiași funcții s-au înscris și procurorii Marinela Argineanu, care se ocupă și de relația cu presa, dar și procurorul Paul Mihăilă.
    În acest moment rezultatele nu sunt publice, fiecare candidat în parte având un cod. În schimb, fiecare procuror știe ce calificativ a obținut. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe data de 19 decembrie, conform informațiilor postate pe site-ul Institutului Național al Magistraturii.
    Acum, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea este Florin Țîrlea, iar prim-procuror adjunct este Daniela Peicu. Cei doi conduc instituția de 3 ani, iar mandatele le vor expira la începutul anului 2018. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO şi GALERIE FOTO: O viață ca-n filmele polițiste. Colonelul (r) Marian Cârjică, fostul șef de la Investigații Criminale, i-a impresionat pe liceenii vrânceni
    Liceeni din Vrancea au participat ieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), la o activitate, ce s-a desfășurat în contextul Zilei Poliției Române, sărbătorită în fiecare an la data de 25 martie.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost