Procesul lui Bill Cosby: O femeie îl acuză pe actor că a drogat-o timp de patru zile și a abuzat-o sexual
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Procesul lui Bill Cosby: O femeie îl acuză pe actor că a drogat-o timp de patru zile și a abuzat-o sexual
Procesul lui Bill Cosby: O femeie îl acuză pe actor că a drogat-o timp de patru zile și a abuzat-o sexual
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Una dintre cele 50 de femei care îl acuză pe actorul Bill Cosby de molestare sexuală a declarat marţi, la proces, că bărbatul a drogat-o timp de patru zile în 1984 şi că atunci când s-a trezit şi-a dat seama că era gol şi că încerca să o abuzeze sexual, relatează Reuters. Heidi Thomas, o actriţă aspirantă care s-a întâlnit cu Cosby pentru sfaturi privind cariera, a depus mărturie în cadrul noului proces al lui Cosby dintr-un tribunal din Pennsylvania pentru agresarea sexuală a unei alte femei, 20 de ani mai târziu.
Potrivit propriei relatări, femeia ar fi citit cu acel prilej un monolog al unui personaj beat, aşa că Bill Cosby a convins-o să bea vin alb. Ea a povestit că a reuşit apoi să-şi amintească doar "secvenţe" din următoarele patru zile. "Primul lucru pe care mi-l amintesc este că m-am trezit pe un pat. Eu eram îmbrăcată, el nu. Eram întinsă pe pat, iar el încerca să facă sex oral cu mine", a relatat ea în instanţă. Actorul de 80 de ani, celebru în trecut pentru rolul tatălui înţelept din serialul de televiziune din anii '80 "The Cosby Show", a asistat la mărturie impasibil. Bill Cosby a negat comiterea vreunui abuz sexual, afirmând că toate contactele sexuale avute au fost consensuale.
Deşi în jur de 50 de femei l-au acuzat pe Cosby de agresiune sexuală, una singură dintre aceste fapte nu s-a prescris. Cosby este acuzat doar de agresarea indecentă cu circumstanţe agravante a Andreei Constand, acum în vârstă de 44 de ani, în 2004. El riscă zece ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Primul proces al lui Cosby a fost anulat în luna iunie, după ce juriul nu a reuşit să ajungă la un verdict în unanimitate.
Tot marţi, avocatul lui Cosby şi-a început cazul portretizând-o pe Andrea Constand drept o escroacă care şi-a propus să obţină bani de la celebrul actor, afirmând că a pus la cale o poveste falsă pentru a plăti factura propriei educaţii şi a înfiinţa o afacere. "Era înnebunită după celebritatea şi banii lui. Este acum milionară pentru că stratagema i-a reuşit", a declarat avocatul apărării, Thomas Mesereau, despre Constand, care a primit 3,4 milioane de dolari în urma unei înţelegeri amiabile încheiate cu prilejul procesului civil din 2006.
Heidi Thomas este prima dintre cele cinci femei care au primit acordul judecătorului pentru a depune mărturie în proces, în afară de Constand. Tânăra, care avea 24 de ani la momentul petrecerii faptelor şi voia să facă o carieră în musical, lucra la Country Dinner Playhouse în Denver, Colorado, şi a profitat imediat de oportunitatea de a primi sfaturi profesionale de la Cosby. Ea a povestit în instanţă că a călătorit cu avionul la Reno, în Nevada, pentru a se întâlni cu Cosby, care avea atunci un angajament la Harrah's Casino. Luată cu maşina de şoferul lui Cosby, ea a fost dusă la o fermă aflată la mare distanţă în mediul rural, unde s-a produs agresiunea, a spus Thomas.
Echipa de apărare a lui Cosby a început marţi să o chestioneze pe Heidi Thomas, dar partea de substanţă a audierii ei va continua miercuri, notează Reuters.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost