PRIN MĂSURILE ABUZIVE LUATE, IGAŞ DOREŞTE SĂ DETERMINE POLIŢIŞTII SĂ PĂRĂSEASCĂ SISTEMUL
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
PRIN MĂSURILE ABUZIVE LUATE, IGAŞ DOREŞTE SĂ DETERMINE POLIŢIŞTII SĂ PĂRĂSEASCĂ SISTEMUL
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Ultimele măsuri abuzive luate de un Guvern total incompetent şi corupt, semnificativ din acest punct de vedere fiind arestarea preventivă a secretarului general al Ministerului Administraţiei şi Internelor, vizează reducerea din nou a drepturilor salariale ale poliţiştilor şi a celorlalţi angajaţi ai acestui Minister.
 Această măsură nu face altceva decât să o completeze pe cea luată anul trecut, astfel că la acest moment poliţiştii români primesc salariile diminuate cu circa 50%.
 Bravo domnule Igaş, pe lângă performanţa academică de a reuşi să-ţi obţii diploma de Bacalaureat la 24 de ani, ai reuşit o altă performanţă, de această dată ministerială, greu de imaginat pentru cineva cu o minte sănătoasă.
 Incompetenţa ministrului de resort nu mai trebuie demonstrată de nimeni, nici măcar de presă, pentru că a avut grijă să şi-o demonstreze singur.
 Zilele trecute l-am văzut şi auzit pe toate posturile de televiziune cum schilodea fără milă, chiar cu nonşalanţă, dulcea şi frumoasa noastră limbă.
 Aceste măsuri diabolice luate împotriva poliţiştilor se înscriu într-un plan bine pus la punct de Băsescu, care în acest mod doreşte să se răzbune pe poliţişti pentru că l-au aplaudat cu prea multă pasiune, cu ocazia mitingului de la Cotroceni.
 Cu ce sunt de vină poliţiştii pentru incompetenţa şi dorinţa de răzbunare a acestui guvern portocaliu?
 Sunt vinovaţi pentru că acceptând un salariu de mizerie se sacrifică ei şi familiile lor, muncind cu pasiune în slujba comunităţilor locale.
 Din unele informaţii primite de la sindicatele poliţiştilor rezultă că peste 80% dintre aceştia au împrumuturi în diferite bănci. Cum vor achita aceştia ratele lunare domnule ministru portocaliu? Cum îşi vor întreţine familiile domnule Igaş? De unde vor lua bani pentru asigurarea instruirii şcolare a copiilor lor domnule ministru? Dar, probabil că la această ultimă întrebare nu vă interesează răspunsul, pentru că puteţi veni oricând cu exemplul personal menţionat de presă.
 Nu numai ultima, dar toate aceste întrebări rămân fără răspuns deoarece nu vă interesează. Guvernarea portocalie a adus atâta umilinţă poliţiştilor, încât este greu de bănuit că o altă guvernare va putea face mai mult rău.
 Aştept cu interes intervenţia sindicatelor, reacţia acestora în faţa unui asemenea moment de inimaginat cu ceva vreme în urmă, când unii politicieni afirmau că economia noastră este perfectă, iar conducătorii actuali promiteau că nu vor disponibiliza niciun om.
 Sindicatele ar trebui să intervină ferm, să încerce să-i determine pe guvernanţi să revină asupra acestor măsuri care descalifică încă o dată, dacă mai era necesar, actualul guvern şi partidul de guvernământ.
 În opinia mea, aceste reduceri salariale abuzive se vor extinde la armată, după care vor urma alte două categorii sociale, respectiv profesorii şi medicii.
 Minciunile lui Boc care şi în aceste condiţii afirmă cu tărie că România a ieşit din recesiune sunt confirmate de măsurile luate împotriva poliţiştilor.
Important pentru poliţişti este să reziste în sistem pentru că vor veni şi vremuri mai bune.
 Restructurarea şi reorganizarea Ministerului Administraţiei şi Internelor trebuie să înceapă cu demisia ministrului în funcţie şi să se extindă la eliminarea clientelei politice portocalii incompetente, infiltrată în conducerea structurilor centrale şi locale ale acestei instituţii din ce în ce mai umilită de aceste personaje venite parcă din filmele cu vampiri, care se difuzează noaptea târziu.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost