Primele imagini de la căsătoria lui Richard Gere cu Alejandra Silva

0
978


Actorul american Richard Gere s-a căsătorit în secret la începutul lunii mai cu Alejandra Silva, o activistă și femeie de afaceri din Spania, cu care are o relație din anul 2015. Însă de abia săptămâna aceasta au apărut primele imagini de la nunta lor, care a avut loc în stil budist, dar cu accente spaniole, mireasa purtând trei ținute diferite, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.
Celebrul actor din „Pretty Woman”, în vârstă de 68 de ani, și Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, au organizat o petrecere fastuoasă la un ranch din afara oașului New York, în data de 6 mai, pentru a celebra uniunea lor. Revista spaniolă „Hola!” a fost cea care a dezvăluit faptul că Richard Gere s-a căsătorit în secret și a obținut și o declarație a actorului: „Am găsit viața liniștită și fericită pe care am căutat-o întotdeauna”.
Asemeni unei povești din film, Alejandra a mărturisit că l-a găsit pe bărbatul vieții sale, „eroul și cavalerul meu”. „Eram cumva pierdută, fără lumină, iar viața mea a căpătat sens atunci când l-am cunoscut pe el. Am avut sentimentul că mi-a fost predestinat pentru a-mi arăta adevărata cale”, a spus activista de origine spaniolă.
Richard Gere și Alejandra Silva și-au exprimat intenția de a se căsători în noiembrie anul trecut, la o petrecere organizată de Harper’s Bazaar la Cazinoul din Madrid. Tânăra originară din Galicia s-a afișat cu un inel de logodnă pe deget, însă când presa a întrebat-o despre viitoarea nuntă, s-a ferit să dea vreo declarație. „Tot ceea ce fac este pentru Alejandra”, s-a limitat să spună și Richard Gere.
Este cel de-al treilea mariaj pentru Richard Gere, care a mai fost căsătorit cu top modelul Cindy Crawford (1991- 1995) și cu actrița Carey Lowell (2002 – 2016), cu care are un fiu. Alejandra a fost și ea căsătorită cu Govind Friedland, cu care are un fiu de cinci ani, Albert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here