Primarul Armencea semnează luni contractul de finanțare pentru modernizarea Cartierului Adjud Nord
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Primarul Armencea semnează luni contractul de finanțare pentru modernizarea Cartierului Adjud Nord
Primarul Armencea semnează luni contractul de finanțare pentru modernizarea Cartierului Adjud Nord
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Primarul municipiuului Adjud, Constantin Armencea, a anunțat că va semna, luni, contractul de finanțare pentru proiectul „modernizare infrastructură stradală Cartier Adjud Nord, Municipiul Adjud-etapa I“, în valoare de aproape 5,5 milioane de lei. Practic, proiectul vizează reabilitarea și modernizarea mai multor străduțe din acest cartier, străzi ce au o lungime totală de peste 6 kilometri. 
    De reținut că Primăria Adjud a primit finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) în valoare totală de aproximativ 15 milioane de lei.
Cea mai mare parte din această sumă, peste 9 milioane de lei, va merge pentru efectuarea unor lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu la unități școlare din oraș. Este vorba de proiectele: Lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu pentru obiectivul Colegiul  Naţional "Emil Botta", Municipiul Adjud, judeţul Vrancea-965,771.18 lei; Lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu pentru obiectivul Colegiul Tehnic "Gheorghe Balş“ -1,337,135.25 lei; Lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu pentru obiectivul Şcoala gimnazială "Angela Gheorghiu" – 475,357.21 lei; Lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu pentru obiectivul Şcoala gimnazială "Mareşal Alexandru Averescu" – 895,241.53 lei; Lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu pentru obiectivul Şcoala gimnazială "Mihail Armencea" – 482,938.66 lei; Lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu pentru obiectivul Şcoala gimnazială "Principele Radu" - 477,433.59     lei; Reabilitare clădire Grădiniţa cu program prelungit nr.4, Municipiul Adjud, judeţul Vrancea în vederea obţinerii autorizaţiei sanitare de funcţionare şi autorizaţiei ISU -4,815,405.21 lei.
    Primarul municipiului Adjud, Constantin Armencea, a precizat că și la aceste proiecte va semna contractele de finanțare în următoarele două săptămâni. Edilul a ținut să îi mulțumească președintelui Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan pentru alocarea acestor sume prin PNDL. „Vreau să îi mulțumesc președintelui Marian Oprișan perntru sprijinul acordat nouă, pentru demersurile făcute pentru aprobarea acestor proiecte vitale pentru comunitatea noastră. Majoritatea sunt proiecte pentru efectuarea unor lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu la unități școlare din oraș, care nu sunt autorizate ISU pentru că nu corespund prevederilor legale în vigoare“, a precizat primarul Constantin Armencea.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL38
49
10
1
46
22

Extragerea noroc:  7741593

Harta Focsani
   

Justiţie

Falșii procurori DIICOT, care au înșelat primari din Vrancea și alte județe, condamnați la ani grei de pușcărie; unul dintre ei are de executat 24 de ani
Magistraţii de la Tribunalul Vrancea s-au pronunţat vineri în dosarul în care şase persoane au fost judecate după ce s-au dat drept procurori și au comis mai multe infracțiuni.

POZA ZILEI

Iarna a venit în zona de munte a Vrancei

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost