Primăria reia concursul pentru realizarea unui Logo reprezentativ al Focșaniului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Primăria reia concursul pentru realizarea unui Logo reprezentativ al Focșaniului
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Primăria Focșani va relua concursul pentru realizarea unui Logo reprezentativ al municipiului după ce membrii juriului nu au selectat niciun proiect. Jurizarea a avut loc luni, 5 decembrie. Primăria municipiului a anunțat, printr-un comunicat că, în urma analizării proiectelor, „niciunul nu îndeplinește cumulativ toate criteriile de înscriere și participare la concurs”. Drept pentru care, s-a hotărât, cu unanimitate de voturi reluarea concursului începând cu luna ianuarie 2018. Proiectele vor putea fi depuse în perioada 1-31 ianuarie, iar în perioada 1-4 februarie vor fi verificate dacă se respectă condițiile de înscriere. Ulterior, în perioada 5-15 februarie, lucrările vor fi postate pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani. Jurizarea va avea loc în data de 16 februarie iar câștigătorul va fi anunțat în data de 17 februarie.
    Surse oficiale ne-au spus că multe dintre proiectele prezentate nu au respectat condițiile de participare, cum ar cea privind rezoluția sau formatul fișierului. Iar cele care respectau aceste criterii nu au fost considerate reprezentative pentru municipiu sau nu erau funcționale. Din acest motiv, reprezentanții Primăriei le recomandă celor care să încrie lucrări în acest concurs să fie atenți la regulile și criteriile prevăzute în Regulamentul de organizare al acestei competiții, care poate fi accesat la adresa http://www.focsani.info/fisiere/stiri/Regulament_LOGO_-_Municipiul_Foc%C8%99ani.pdf.
    Punctajul lucrărilor va fi, în proporţie de 75%, din partea unui juriu profesionist – desemnat de către primarul Municipiului Focşani şi, în proporţie de 25% de votul publicului – pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focşani. Concursul a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Focşani nr. 364/26.09.2017 şi va avea ca premiu, pentru lucrarea câştigătoare, suma de 10.000 lei, brut, suma reprezentând cesionarea exclusivă a drepturilor de autor, nelimitată în timp și spațiu, pe orice suport material și în toate modurile, în favoarea municipiului Focșani. Lucrarea câștigătoare trebuie să aibă un concept original, specific, să ia în considerare elementele de tradiție istorică și culturală a orașului, cu elemente care să aibă în vedere tendințele actuale, să fie ușor de identificat, să poată fi imprimată pe suprafețe mici fără a pierde din detaliile esențiale.
    Trebuie menționat că, potrivit Regulamentului, poate participa la acest concurs orice persoană care „nu este salariat şi/sau colaborator al Organizatorului sau soţ/soţie, rudă sau afin până la gradul IV al persoanelor care, au participat şi participă la iniţierea şi derularea prezentului concurs din partea organizatorului”.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Interviu

Ana Alexandra Șerbu, ofițer debutant la Biroul de Investigații Criminale, nu se teme de infractori și duce mai departe, cu mândrie, exemplul tatălui său
    De când eram mică mi-am dorit să fiu polițistă. Probabil au contat și influențele din familie. Tatăl meu a fost polițist. M-a atras ceea ce făcea el și mi-am dorit și eu să-i calc pe urme. De azi înainte, în primul rând voi învăța mai mult decât am făcut-o până acum.

POZA ZILEI

Iarnă pe 23 martie

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost