Primăria Panciu primește cereri pentru acordarea ajutorului de încălzire
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Primăria Panciu primește cereri pentru acordarea ajutorului de încălzire
Primăria Panciu primește cereri pentru acordarea ajutorului de încălzire
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Locuitorii orașului Panciu pot depune cererile de acordare a ajutorului de încălzire aferent sezonului rece 2017-2018, începând din data de 16 octombrie 2017. Potrivit OUG 70/2011 privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece, ajutorul pentru încălzirea locuințelor se acordă pentru consumatorii de energie termică în sistem centralizat, energie electrică, gaze naturale sau lemne, cărbuni și combustibili petrolieri. La fel ca în anii precedenți, actele necesare pentru obținerea ajutoarelor de încălzire sunt: actele de identitate ale titularului locuinței și ale membrilor familiei (copie și original), pentru minori certificat de naștere (copie și original); actele de tutelă, curatelă, de încredințare în vederea adopției, în plasament etc; acte de proprietate a locuinței, acte de vânzare-cumpărare, contract de închiriere, act de înstrăinare cu clauză, certificat de moștenitor (copie și original); acte doveditoare de venit: adeverință de salariu net pe luna anterioară depunerii dosarului, cupoane pensie, șomaj, îndemnizații etc; adeverință de la registrul agricol și de la impozite și taxe (de la Primărie); adeverință de venit de la circumscripția fiscală pentru fiecare adult; copie act deces (dacă este cazul); procură pentru persoanele netransportabile; dosar cu șină. „Aceste subvenții se acordă pe baza unei cereri, precum și a unei declarații pe propria răspundere referitoare la membrii familiei, veniturile obținute de aceștia și bunurile deținute. De asemenea, se vor anexa și actele care dovedesc faptul că solicitantul este îndreptățit să primească ajutor pentru încălzire. Stabilirea dreptului la ajutorul pentru încalzirea locuinței se realizează în condițiile OUG 70/2011, prin dispoziția primarului, document care se emite o singură dată pentru toată perioada de acordare a ajutorului, respectiv 1 noiembrie 2017 - 31 martie 2018“, a declarat primarul Iulian Nica. Dosarele se primesc la Casa Orășenească de Cultură „Mihai Eminescu“, din Bd. Independenței nr. 10, de luni până vineri, între orele 9.00-12.00.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost