Primăria Odobești organizează „Velopower Grapes MTB Race Odobești 2017“
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Primăria Odobești organizează „Velopower Grapes MTB Race Odobești 2017“
Primăria Odobești organizează „Velopower Grapes MTB Race Odobești 2017“
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

Primăria Odobești împreună cu Velo Power organizează evenimentul „Velopower Grapes MTB Race Odobești 2017“, care va avea loc în data de 17 septembrie. Competiţia va demara din parcul oraşului Odobeşti cu direcţia Măgura Odobeşti, una din dintre referinţele judeţului Vrancea şi o adevărată perlă a României cu o altitudine de 1000 m (al III-lea cel mai înalt deal din ţară, după dealul Chiciora – 1218 m şi dealul Matau – 1017 m). Organizatorii au pregătit două trasee cu grad de dificultate diferit. Astfel, un traseu este pentru cei mai experimentați și care vor să ajungă în vârful Măgura Odobeștilor, traseu care în prima jumătate a concursului va fi dominată doar de căţărare, iar la întoarcere de coborâri tehnice şi cărări vălurite. Cel de-al doilea traseu este mult mai mic și va ocoli dealul Măgura Odobeștilor.
„Pe tot parcursul traseului veţi avea ocazia să admiraţi bogăţiile zonei Odobestilor, dar şi arii întinse de pădure deasă, ce ascund două lăcaşuri de credinţă foarte importante din zona – Mănăstirea Sfinţi Voievozi şi Mănăstirea Tarniţa. La întoarcere concurenţii vor fi întâmpinaţi într-o atmosfera de sărbătoare, cu pasta party ce poartă amprenta Velopower cu muzică şi poveşti de pe traseu“, se arată în mesajul organizatorilor.
    Evenimentul are loc la doar o zi distanță de cea de-a treia ediție a evenimentului „Mausolee pe bicicletă”. Consiliul Județean Vrancea împreună cu Direcția Județeană pentru Cultură și Velo Power organizează, pe data de 16 septembrie, cu ocazia Zilele Europene ale Patrimoniului, cea de-a treia ediție a evenimentului „Mausolee pe bicicletă”. Sub sloganul „pedalăm eroic pe drumul de glorie al armatei române în primul război mondial“, aproximativ 160 de participanți vor parcurge un traseu de 154 de kilometri. Plecarea va avea loc la ora 7.00 de la Mausoleul Focșani pe traseul Focșani – Odobești – Țifești – Vidra – Vizantea Livei – Mausoleul Eroilor Soveja – Mausoleul Eroilor Mărăști – Mausoleul Eroilor Mărășești (Finish, estimativ ora 18.00). De la Mausoleul Eroilor Mărășești cicliștii vor fi transferați la Focșani cu microbuze, iar bicicletele cu o mașină tip platformă. „Acest eveniment nu se dorește să fie doar un eveniment destinat cicliștilor, ci este un eveniment de promovare a mausoleelor din Vrancea și a drumului de glorie al armatei române în Primul război mondial, în comunitatea celor pasionați de ciclism și velo turism. Vreau să mulțumim companiilor care susțin cu servicii și produse acest  eveniment“, a spus directorul Direcției Județene pentru Cultură Vrancea, Traian Negulescu.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost