Primăria Mărășești a mai semnat un contract de finanțare pentru străzile din oraș
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Primăria Mărășești a mai semnat un contract de finanțare pentru străzile din oraș
Primăria Mărășești a mai semnat un contract de finanțare pentru străzile din oraș
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Autoritățile publice locale din Mărășești au semnat joi, 28 decembrie, cel de-al doilea contract pentru asfaltarea străzilor din oraș. Asfaltarea străzilor se va face prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) al Ministerului Dezvoltării. Contractul are o valoare totală de 5183776 lei și prevede modernizarea unor străzi în lungime totală de 5,2 km. Trebuie spus faptul că semnarea acestui contract vine la nici o săptămână după ce autoritățile au  semnat un alt contract, cu o valoare de peste 9,5 milioane lei, pentru asfaltarea a 11,7 km de străzi. Prin cele două contracte vor fi reabilitate și modernizate toate străzile din oraș. ”Odată cu semnarea acestor contracte vom putea asfalta toată rețeaua de străzi din oraș. Pentru noi sunt două contracte foarte importante prin care vom reuși să rezolvăm problema străzilor, care s-au deteriorat în ultima vreme”, ne-a declarat edilul Valerică Chitic. Potrivit  informațiilor furnizate de primarul Valerică Chitic, fondurile primite de Primăria Mărășești de la Ministerul Dezvoltării reprezintă cele mai mari sume aflate la dispoziția administrației locale pentru infrastructură. Următoarea etapă după semnarea contractului este cea prin care se demarează procedurile de achiziție publică pentru stabilirea firmelor care vor realiza investițiile. Menționăm faptul că Primăria Mărășești mai are alocate fonduri de la Guvernul României pentru asfaltarea străzilor Doinei și Republicii, în cadrul manifestărilor dedicate centenarului Primului Război Mondial.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost