Primăria Golești va ajuta familia femeii accidentate mortal de un tir și o Skoda
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Primăria Golești va ajuta familia femeii accidentate mortal de un tir și o Skoda
Primăria Golești va ajuta familia femeii accidentate mortal de un tir și o Skoda
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

 Femeia de 36 de ani, care a murit luni seară, după ce a fost accidentată de un tir și apoi de o Skoda, muncea ca și îngrijitoare la o grădiniță, iar soțul lucra ocazional, potrivit primarului comunei, Alexandru Zar. Femeia avea două fiice, ambele minore și o casă construită recent, pe care se chinuia împreună cu soțul său  să o finiseze.
    Luni seară, femeia și soțul său mergeau împreună cu un cumătru la un cumnat, unde intenționau să vândă o junincă, pentru a avea bani de sărbători.
Primăria Golești intenționează să ajute familia cu o sumă de bani pentru a cumpăra sicriul și alte lucruri necesare înmormântării.
     „La data de 21 noiembrie a.c., ora 17.58, o femeie, de 36 de ani, din comuna Golești, s-a angajat în traversarea DN2 E85 prin loc nepermis, moment în care a fost acroșată de un autocamion, condus de un bărbat de 35 de ani, din județul Ilfov, care se deplasa pe direcția Focșani - Râmnicu Sărat. În urma impactului, victima a fost proiectată pe carosabil, pe sensul opus de mers, unde a fost acroșată de un autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani, din județul Bacău. În urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul femeii de 36 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal“, a declarat agent principal Paula Enache, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Sănătate

VIDEO și GALERIE FOTO: Theranova, locul unde renaște speranța pacienților care au nevoie de PROTEZE și ORTEZE
    Theranova Oradea este un Centru Medical de Protezare și Ortezare din România ce diferă de ceilalți competitori din acest domeniu. La Theranova, credem că oamenii pe care îi ajutăm să pășească din nou, reprezintă povești inspiraționale, ce merită împărtășite.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost