Primăria Focșani reia concursul pentru postul de arhitect șef
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Primăria Focșani reia concursul pentru postul de arhitect șef
Primăria Focșani reia concursul pentru postul de arhitect șef
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Primăria Focșani angajează arhitect șef și un șef serviciu la Serviciul autorizări construcţii. Concursul este organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici iar dosarele pot fi depuse la sediul din București până la 28 februarie. Concursul va avea loc în data de 9 martie. Prima probă este cea de testare a cunoștințelor PC-nivel mediu, de la ora 9 iar de la ora 11 ar trebui să înceapă proba scrisă. Candidații care vor să participe la concurs pentru postul de arhitect șef trebuie să îndeplinească mai multe condiții: să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură sau urbanism cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, absolvite în condiţiile legii dar și vechime de minim trei ani în specialitatea studiilor.     Candidații trebuie să dețină și un atestat emis de Registrul Urbaniștilor din România. Pentru postul de șef serviciu la Serviciul autorizări construcţii, candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții, respectiv să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură, urbanism sau în inginerie civilă, să aibă specializări, respectiv cursuri de amenajarea teritoriului și urbanism iar vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 2 ani. „Relaţii suplimentare se pot obţine de la doamna Daniela Iacob, consilier: Bd. Mircea Vodă, nr. 44 tronsonul III, sector 3, București, telefon: 0374.112.726, fax: 0374.112.727 și email informatii.concurs@anfp.gov.ro”, precizează anunțul concursului.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost