Primăria Focșani începe redistribuirea ajutoarelor alimentare europene
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Primăria Focșani începe redistribuirea ajutoarelor alimentare europene
Voteaza :

Articolul a primit 7 voturi

Primăria Focșani începe, luni, redistribuirea pachetelor cu ajutoare alimentare europene. Va fi asigurat câte un pachet cu alimente pentru fiecare persoană din lista de beneficiari. Viceprimarul Marius Iorga a anunțat că locația din care pot fi ridicate pachetele a rămas neschimbată, respectiv Liceul nr. 4 din strada 1 Decembrie. Programul pentru ridicarea alimentelor va fi de luni până vineri, între orele 9.00-16.00, până la finalul lunii martie.
Pentru a evita aglomerația, s-a stabilit ca zilnic să fie emise câte 400 de bonuri de ordine, care vor fi puse la dispoziția beneficiarilor începând cu ora 7.30, la oficiul de control de la liceul menționat. O altă măsură se referă la repartizarea beneficiarilor pe săptămâni. Este vorba despre beneficiarii care au fost înscriși pe lista inițială de cupoane emisă de Guvern. Astfel, în prima săptămână (9-13 martie) sunt așteptate persoanele care se încadrează în categoria cu venit minim garantat, conform legii 416. În a doua săptămână, 16-20 martie, sunt așteptate persoanele care se încadrează în categoria celor care primesc alocație pentru susținerea familiei. A treia săptămână, 23-27 martie, este pentru persoanele care se încadrează în categoriile șomeri și persoane cu handicap grav și accentuat. Ulterior, în zilele de 30 și 31 martie se vor prezenta persoanele care au fost înscrise pe listele suplimentare din cadrul Primâriei Municipiului Focșani și au beneficiat de ajutor alimentar prin programul operațional european în ianuarie 2015.
Conform regulamentului trimis de către Ministerul Fondurilor Europene, fiecare cetățean va avea obligația să prezinte gestionarului de la depozitul de alimente buletinul sau cartea de identitate și o copie a documentului care atestă apartenența acestuia la grupul țintă de beneficiari (exemplu- cupon de pensie, decizia la dreptul de venit minim garantat, dispoziția pentru alocație pentru susținerea familiei, carnet de șomer, decizie de handicap grav sau accentuat, etc.). Pentru alte informații sau detalii privind derularea acestui program rugăm cetățenii din Focșani să sune între orele 10.00 – 12.00 la nr. de tel 0237.225.455 din cadrul Primăriei Municipiului Focșani“, se arată într-o informare a Primăriei.


 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • nu va e rusine de loc sa dati ajutoare la persoanele ci vile si masini de lux si salariate pe deasupra, vezi institutiile publice, a-ti verificat vreo data cati handicapati inchipuiti sunt?

    DE un cetatean, postat pe 06-03-2015, la 08:46

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost