Primăria Focșani continuă executarea silită a datornicilor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Primăria Focșani continuă executarea silită a datornicilor
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Primăria Focșani execută silit 52 de locuitori ai municipiului pentru datoriile acumulate la bugetul local. Pe liste se află focșăneni care locuiesc pe strada Constructorului. Lista cu focșănenii pentru care au fost emise somații și titluri executorii a fost prezentată pe pagina de internet a municipalității și la sediul instituției. Este a doua listă cu persoane care locuiesc pe strada Constructorului și care sunt executați silit de municipalitatea focșăneană. Reprezentanții Primăriei au precizat că prin emiterea somațiilor și titlurilor executorii a fost începută procedura executării silite pentru acești datornici. „Actul administrativ fiscal poate fi consultat de titularul acestuia la sediul Primăriei municipiului Focșai. Prezentul act administrativ fiscal se consideră comunicat în a 15 (cincisprezecea) zi de la data publicării anunțului“, a anunțat Primăria.
    LISTA celor executați silit AICI!


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost