Primăria din Gugești se extinde cu șase birouri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Primăria din Gugești se extinde cu șase birouri
Primăria din Gugești se extinde cu șase birouri
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Autoritățile locale din comuna Gugești au demarat lucrările de extindere a primăriei din localitate cu încă șase birouri. Primarul Vasile Vatră a spus că vechea clădire, în care funcționează acum o parte din birourile primăriei, are peste 100 de ani și nu se mai poate lucra acolo. Deja, lucrările la extindere au început și se intenționează să fie terminate cât mai repede pentru ca funcționarii să nu mai stea înghesuiți și să se poată muta în spații normale de muncă. „Având în vedere faptul că vechea clădire are peste 100 de ani și nu se mai putea funcționa acolo, am decis să ne extindem. Avem nevoie de birouri unde să putem lucra și facem această extindere în continuarea clădirii în care suntem acum. Fondurile alocate pentru această investiție sunt din bugetul local”, a spus Vasile Vatră, primarul de la Gugești.

 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Pai cum sa fie veche de peste 100 de ani? Cea din poza a fost data in folosointa in anul 2008.Numai minciuni si gogomanii spuneti.

    DE CITITOR MONITORUL, postat pe 18-07-2017, la 14:26

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL32
5
4
49
44
12

Extragerea noroc:  3736243

Harta Focsani
   

Actualitatea

Spații pentru agrement și sport, alei ale scriitorilor, supraveghere video și locuri noi de joacă în parcurile Bălcescu și Teatru
Parcurile Nicolae Bălcescu și Teatru vor avea sistem de supraveghere video, locuri noi de joacă, facilități pentru persoanele cu handicap, alei reabilitate, spații pentru agrement și sport.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost