Primăria a premiat alți trei focșăneni nonagenari
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Primăria a premiat alți trei focșăneni nonagenari
Primăria a premiat alți trei focșăneni nonagenari
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi
Primăria Municipiului Focșani a continuat activitatea de recompensare, în semn de apreciere, trei persoane nonagenare care în luna august și-au aniversat ziua de naștere.
Cei trei focșăneni trecuți de venerabila vârstă de 90 de ani ce s-au bucurat de recunoștința primarului Cristi Valentin Misăilă, delegat prin domnul viceprimar Ionuț Mersoiu, sunt: Neagu Toader – 90 de ani; Grigoraș Tudoria – 95 de ani; Pușcă Vasilica – 92 de ani. La mulți ani sănătoși, fericiți și împliniți tuturor sărbătoriților!

Facebook/Primăria Municipiului Focșani
 

 

3 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Ar fi trebuit premiati sau macar felicitati prin nominalizarea lor medicii lor de familie care au inscrisi si se ocupa cu adevarat de astfel de pacienti pe care reusesca sa-i aduca pana la astfel de varste.

  DE antoanela, postat pe 13-08-2017, la 09:22

 • Dna Antoanela cu tot respectul vreau sa va intreb daca cumva sunteti medic de fam., deoarece alt motiv nu vad pt care solicitati sa se aduca multumiri dr. de familie. Cred cu siguranta ca acesti nonagenari sunt inca in viata datorita lui Dumnezeu si a geneticii bune pe care cu siguranta au mostenit-o. Cred ca nu au prea avut tangenta cu spitalele implicit cu medicii ca altfel e f. posibil sa nu mai fi ajuns la aceasta varsta...

  DE sandu marian, postat pe 14-08-2017, la 12:01

 • Domnule ''sandu marian'' incerc sa va inteleg nedumerirea dar totusi nu cred ca pentru atsa a fost creat SISTEMUL SANITAR din Romania ca sa ne ajute sa o taiem mai repede si fara sa simtim durerea in cealalta lume a lui DUMNEZEU cu siguranta mult mai dreapta.

  DE antoanela, postat pe 14-08-2017, la 16:42

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL30
10
11
45
15
37

Extragerea noroc:  6450416

Harta Focsani
   

Actualitatea

Primarul Misăilă vrea să afle opinia focșănenilor despre TAXA DE HABITAT
În urma comentariilor vehemente cu privire la proiectul privind taxa de habitat, apărute în diverse medii și provocate în special de activiștii PNL-iști, ar trebui să ne amintim cu toții că în anul 2006, guvernul PNL-PD-UDMR promova în Parlament Legea 101, privind serviciul de salubrizare a localităților.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost