Preoteasă bătută de soţ. Sau nu
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Preoteasă bătută de soţ. Sau nu
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Auzirăm că o doamnă la vreo 55 de ani a ajuns sâmbătă pe la orele prânzului, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, după ce ar fi fost bătută de soţ. Doamna în cauză ar fi preoteasă, deci soţul ar fi preot, care ar sluji la o biserică din Focşani. Ei nu locuiesc însă pe aici, ci au o casă într-o comună foarte apropiată de municipiu, pe drumul spre Adjud. Medicii de gardă au diagnosticat-o pe doamnă cu „policontuzii prin agresiune“, i-au acordat îngrijirile medicale specifice, iar apoi femeia a plecat acasă, refuzând internarea. Ea le-ar fi povestit medicilor cine i-a provocat „policontuziile“, dar nu a depus plângere la poliție împotriva soțului bătăuș. Poate n-o fi vrut să se afle cauza pentru care a fost lovită. Sau poate n-o fi vrut să-i facă probleme soţului. Oricum şi orice ar fi, le dorim pace şi înţelepciune. Şi sperăm să fie un incident unic.  

 

 

5 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Nu exista incident unic, si nici o cauza pentru care ,,animalul'' ar fi batut-o ! Indiferent care ar fi fost cauza, exista, DIVORTUL ! Si basta cu......cauza !

  DE maria, postat pe 21-07-2015, la 13:08

 • Daca stiti despre ce sotie de preot este vorba i-ati da cea mai mare dreptate "sotului bataus"...dansa a batut pe aproape toata lumea din acel sat in care locuiesc

  DE Nino, postat pe 21-07-2015, la 19:03

 • sigur si precis e nebuna de la garoafa(faurei) care se crede mare si tare

  DE roxana, postat pe 21-07-2015, la 23:14

 • Roxi si Nino.Sigur si precis nu o placi pe d.na preoteasa.Semneaza-te ortodox si daca tot iti place jocul iti sugerez ruleta ruseasca.Asa ca ptr.voi.Foarte multe familii de preoti nu sunt ceea ce par si au povestea lor.Ei chiar nu fac parte din acea categorie cameleonica ci sunt un exemplu de ordine si fapte frumoase.Desigur cu mici erori permisive neputand sa fie pe placul unora ca voi.Nu mai fiti atat de generosi in sfaturi si aprecieri.Lipsiti-va de barna din ochiul vostru si apoi aruncati pietrele.

  DE crestin, postat pe 13-09-2015, la 11:53

 • roxana ,fantoma nocturna, umbli ca liliacul haotic prin calculator in cautare de hrana. Esti o plosnita obosita . Iti place sa te bagi inapoia calului . Balacaresti ca sa te simti o.k. dar ca un sfat din popor iti spun ca din fata trenului, a prostului si spatele calului sa te feresti cat poti. faci cum crezi. Se stie cine esti. Dar daca din intamplare IP-UL SE FACE PUBLIC ATUNCI CAT TREBUIE SA PLATESTI PT. CA PONEGRESTI CU INDOLENTA .CINEVA TREBUIE SA ITI RASPLATEASCA EFORTURILE GRATUITE. au spart unii coduri si conturi dar cu tine legal usor se face treaba ca sa fii normala ,nu tra-vestita .

  DE ghici, postat pe 13-12-2015, la 09:14

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost