Premii pentru Protha la Festivalul de Teatru și Scurt Metraj pentru Tineret
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Premii pentru Protha la Festivalul de Teatru și Scurt Metraj pentru Tineret
Premii pentru Protha la Festivalul de Teatru și Scurt Metraj pentru Tineret
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

În perioada 20/25 iunie 2017 la Teatrul Național din Caracal s-a desfășurat cea de a IX-a ediție a Festivalului de Teatru și Scurt Metraj pentru Tineret “fesTin” în organizarea Centrului Cultural din Caracal și a Primăriei Caracal. Trupa de Teatru Protha, din Panciu, a fost selectată să participe la ambele secțiuni ale festivalului.
La secțiunea de filme de scurt metraj, componenții trupei au prezentat filmul “Facebook/Realitate”. Acesta este un film al cărui scenariu este unul colectiv. Și trupa este la prima experiență și participare de acest gen. Juriul secțiunii, prezidat de conf. univ. dr. Bogdan Cristian Drăgan, a acordat acestui film Premiul pentru scenariu.
La secțiunea teatru, trupa a participat cu spectacolul “O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții” după Mark Haddon. Din distribuția spectacolului au făcut parte Diana Apostu, Ella Tătaru, Georgiana Isac, Raluca Isac, Diana Dragnea. Elena Popa, Andrei Gheoca, Andrei Coroiu, Eduard Crucianu, Robert Grigoraș, Ionuț Popa, George Cristea, Ștefan Drăgan, Alexandriu Stan și Bogdan Alban. Juriul secțiunii de teatru, prezidat de actorul Vlad Zamfirescu și din componența căruia au mai făcut parte actorii Cristina Iușan, Iulia Colan, Anca Dinu și Cătălin Vieru, au acordat spectacolului prezentat de Protha Premiul pentru creație și omogenitate. Același juriu a mai acordat Premiul pentru interpretare monolog masculin lui Eduard Crucianu.
Participarea la festivaluri de teatru este o componentă a proiectului de promovare a educației non-formale prin teatru desfășurat în parteneriat de Primăria Panciu, Liceul Ioan Slavici Panciu, Casa de Cultură Panciu și Asociația Protha.

de Cătălin Sfîrloagă


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Mobilier nou în Pediatrie și alte trei secții ale Spitalului Județean Focșani
    Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a înnoit patru secții în luna decembrie a anului trecut. Cu puțin înainte de Crăciun, secțiilor Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neurologie și Psihiatrie le-a fost schimbat aproape complet aspectul prin înlocuirea mobilierului vechi cu unul nou.

POZA ZILEI

Flori pentru Eminescu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost