Premierul Mihai Tudose a DEMISIONAT
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Premierul Mihai Tudose a DEMISIONAT
Premierul Mihai Tudose a DEMISIONAT
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Premierul Mihai Tudose a demisionat luni seară, în şedinţa Consiliului Naţional Executiv PSD, în condițiile în care membrii CEx al PSD au votat retragerea sprijinului politic acordat Guvernului. Au fost patru voturi împotriva retragerii sprijinului politic și patru abțineri, conform presei centrale. Vicepremierul și ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, ar urma să preia conducerea interimară a Guvernului, conform celor mai recente informații, scrie antena3.ro.
    „Plec cu fruntea sus“, a spus premierul Mihai Tudose la ieșirea din sediul PSD. El a declarat că nu va asigura interimatul în fruntea Guvernului.
Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a declarat, la rândul său, aseară, la ieșirea din sediul PSD, că „lipsa de comunicare naște monștri“. Întrebat ce i s-a reproșat premierului Mihai Tudose, Oprișan a declarat că „nu au fost chestiuni de substanță, de fond pentru că guvernul a avut creștere economică, a mărit pensii, salarii“. „Am o relație foarte bună cu Partidul Social Democrat“, a mai spus Marian Oprișan.
    Marţi, la ora 11.00, va avea loc o nouă şedinţă a Comitetului Executiv PSD care va decide cine va fi propunerea pentru funcţia de premier, a declarat parlamentarul Claudiu Manda, scrie Mediafax.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL
47
8
35
18
26
2

Extragerea noroc:  0633869

Harta Focsani
   

Ştiri din judeţ

Aproape O MIE DE FAMILII din Adjud s-au trezit cu datorii la întreținere. Președinta UAP Vrancea, Violeta Balica, și casiera Laura Mitrașc se acuză reciproc
    Aproape o mie de familii care locuiesc în blocurile din municipiul Adjud au aflat la începutul anului că au datorii restante la întreținere din anii trecuți deși majoritatea știau că sunt la zi cu plata facturilor.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost