Premierea elevilor merituoși din Parohia Broșteni II, județul Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Premierea elevilor merituoși din Parohia Broșteni II, județul Vrancea
Premierea elevilor merituoși din Parohia Broșteni II, județul Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Duminică, 9 iulie 2017, Parohia Broșteni II, județul Vrancea, i-a premiat pe elevii din localitate, care au obținut rezultate deosebite la examenul de bacalaureat. Premierea a avut loc după Sfânta Liturghie și a fost făcută de Pr. Gabriel Macovei – parohul bisericii „Sfântul Dimitrie” și „Sfântul Nectarie” din satul Broșteni. Notele bune obținute de tineri la „examenul maturității”, implicarea lor în activitățile de voluntariat și în diverse acțiuni sociale promovate de parohie, precum și prezența acestora la biserică, în fiecare duminică și sărbătoare, au fost răsplătite cu daruri constând în cărți de rugăciuni și de spiritualitate ortodoxă, icoane, CD-uri cu muzică religioasă, cruciulițe și dulciuri. „Acești copii minunați ne fac cinste nouă, familiilor din care provin, comunității și reprezintă generația de mâine, viitorul Bisericii și al țării. Școala românească a luat ființă în tinda bisericii și nu este deloc întâmplător faptul că Biserica Ortodoxă Română poartă de grijă tinerilor, în general, și elevilor merituoși, în special. Îi felicităm din suflet pe toți absolvenții de liceu, le dorim drum binecuvântat de Dumnezeu în viață, succes pe viitor, să ducă numele localității lor cu cinste în toată lumea, iar noi îi vom purta în rugăciunile noastre”, a declarat părintele Gabriel Macovei. Evenimentul s-a desfășurat cu sprijinul Protoieriei Focşani I, al domnilor Feliciu Paraschiv și Ioan-Viorel Tofan.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Local

Un fond de investiții din Marea Britanie va construi un SPITAL în orașul Odobești
Orașul Odobești va avea o unitate spitalicească modernă, construită de un fond de investiții din Marea Britanie. Unitatea medicală va fi construită pe o suprafață de 6 hectare de teren, va avea 160 de paturi, iar personalul medical va fi format atât din români, cât şi medici de alte naţionalităţi.

POZA ZILEI

Soveja, Sursa foto: Marian Olteanu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost