Premieră la APIA! Peste 18 mii de fermieri vrânceni primesc avansul la subvențiile europene
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Premieră la APIA! Peste 18 mii de fermieri vrânceni primesc avansul la subvențiile europene
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Peste 18 mii de fermieri vrânceni vor primi avansul din subvențiile europene pentru agricultură în următoarele zile. Funcționarii Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Vrancea au reușit să înregistreze listele cu fermierii marți seara, atunci când a fost programat județul în sistemul de la APIA. Este pentru prima dată în istoria APIA când un număr atât de mare de fermieri primesc banii într-un interval scurt de timp. Cei 18102 fermieri, adică peste 80% din fermierii care au depus cereri pentru subvenție în campania 2017-2018, trebuie să primească 55,02 milioane lei, banii urmând să ajungă în conturi în funcție de procedurile birocratice din sistemul bancar.  Avansul primit de fermieri reprezintă 70% din valoarea subvenției pe care trebuie să o primească agricultorul. Singurii care nu primesc banii, deocamdată, sunt fermierii la care se așteaptă rezultatele teledetecției, rapoartele finale ale controalelor în teren, cei care au optat pentru schemele de plată la bovine sau care au dosare neeligibile. „Județul Vrancea a fost programat pentru marți, ora 21, și am lucrat toată noaptea pentru a introduce listele de plăți. Singurii care nu sunt pe listă sunt fermierii la care așteptăm rezultatele teledetecției, rapoartele controalelor în teren, cei care aveau dosare neeligibile. La acest moment, Vrancea este pe locul 7 la nivel național în ceea ce privește autorizarea la plată a cererilor“, ne-a spus directorul APIA, Ionel Partene. Pentru anul 2017, la APIA au fost înregistrate 22585 cereri de la fermieri, cu o suprafață de 158286 hectare teren agricol.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost