Președintele CNASR: Deficitul de personal, cea mai gravă problemă a sistemului de asistenţă socială din România
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Președintele CNASR: Deficitul de personal, cea mai gravă problemă a sistemului de asistenţă socială din România
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Deficitul de personal este cea mai gravă problemă a sistemului de asistenţă socială din România, care s-ar putea rezolva în circa 10 ani, a declarat vineri, pentru AGERPRES, preşedintele Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR), Doru Buzducea.
"Lipsa asistenţilor sociali din mediul rural este cea mai gravă problemă din sistemul de asistenţă din România. Un asistent social în mediul rural previne instalarea problemelor sociale. Noi suntem pregătiţi, prin absolvenţii noştri, să intervenim în comunitate pentru a rezolva o mare parte din dramele de la nivel local. Dacă printr-un mecanism de ordin legislativ se va rezolva această problemă (blocarea posturilor, n.red.), în termen de 5-10 ani, cu siguranţă că această nevoie de la nivel rural va putea fi acoperită", a declarat preşedintele Buzducea, la sfârşitul celei de-a 23-a întâlniri desfăşurată în cadrul campaniei naţionale "România se ridică în picioare pentru asistenţa socială".

Continuarea pe https://bit.ly/2quUOIx


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost