Președinta TLDE Vrancea, aleasă vicepreședinte în biroul permanent al organizației naționale
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Președinta TLDE Vrancea, aleasă vicepreședinte în biroul permanent al organizației naționale
Președinta TLDE Vrancea, aleasă vicepreședinte în biroul permanent al organizației naționale
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi


Președinta Tineretului Liberalilor și Democraților (TLDE) Vrancea,  Cătălina Lupu, a fost aleasă în funcția de vicepreședinte în Biroul Permanent al TLDE la nivel național. Prima conferință națională a TLDE a avut loc vineri. „Responsabilitatea noastră este față de cetățenii acestei țări, față de generația noastră. Fiecare lucru pe care îl vom face va afecta într-un fel sau altul viitorul nostru și al celor din jurul nostru. Avem misiunea de a contribui la dezvoltarea României, prin politici liberale, prin sprijinirea educației, a spiritului întreprinzător, prin promovarea adevăratelor valori liberale, a dreptului la liberă exprimare și a dreptului la o viață decentă. Misiunea mea, dragi colegi, este și misiunea noastră. Este misiunea TLDE“, a declarat Cătălina Lupu în cadrul discursului de susținere a candidaturii, potrivit unui comunicat de presă. Președinte al TLDE a fost ales Claudiu Catana.
La eveniment a fost prezent și președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, care le-a mulțumit tinerilor că s-au „angrenat în campaniile electorale, la care am obținut rezultate la care cei mai mulți observatori nu se așteptau… Nimeni nu se aștepta să avem atâția aleși locali, să avem atâția oameni în administrația locală. Nu mai vorbesc de prezența în Parlament“.

 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Ce fete de ne?tiutori au. Se promoveaz? incompetenta in continuare. In foto sunt tineri de liceu care au participat pentru sume de 50 lei. Habar nu au pentru ce sunt acolo si pre?edinta vrea sa ajute la dezvoltarea României!!!

  DE Grav, postat pe 29-05-2017, la 06:59

 • O fi ucenica lui BOboc !! crescuta prin lanurile CAP-urilor.

  DE rodica, postat pe 29-05-2017, la 07:41

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
7
14
44
27
45
4

Extragerea noroc:  5744661

Harta Focsani
   

Eveniment

VIDEO : Bărbat de 30 de ani, omorât dintr-un pumn după ce a intervenit să apere un bătrân
 Irinel Harabagiu, de 30 de ani, din sat Pufești, comuna Pufești, a murit joi seara, în jurul orei 20.15, după ce a fost lovit cu pumnul de un bărbat din satul Domnești.

POZA ZILEI

Tradiție și modernitate

SECVENTA ZILEI

Plimbare

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost