Președinta TLDE Vrancea, aleasă vicepreședinte în biroul permanent al organizației naționale
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Președinta TLDE Vrancea, aleasă vicepreședinte în biroul permanent al organizației naționale
Președinta TLDE Vrancea, aleasă vicepreședinte în biroul permanent al organizației naționale
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi


Președinta Tineretului Liberalilor și Democraților (TLDE) Vrancea,  Cătălina Lupu, a fost aleasă în funcția de vicepreședinte în Biroul Permanent al TLDE la nivel național. Prima conferință națională a TLDE a avut loc vineri. „Responsabilitatea noastră este față de cetățenii acestei țări, față de generația noastră. Fiecare lucru pe care îl vom face va afecta într-un fel sau altul viitorul nostru și al celor din jurul nostru. Avem misiunea de a contribui la dezvoltarea României, prin politici liberale, prin sprijinirea educației, a spiritului întreprinzător, prin promovarea adevăratelor valori liberale, a dreptului la liberă exprimare și a dreptului la o viață decentă. Misiunea mea, dragi colegi, este și misiunea noastră. Este misiunea TLDE“, a declarat Cătălina Lupu în cadrul discursului de susținere a candidaturii, potrivit unui comunicat de presă. Președinte al TLDE a fost ales Claudiu Catana.
La eveniment a fost prezent și președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, care le-a mulțumit tinerilor că s-au „angrenat în campaniile electorale, la care am obținut rezultate la care cei mai mulți observatori nu se așteptau… Nimeni nu se aștepta să avem atâția aleși locali, să avem atâția oameni în administrația locală. Nu mai vorbesc de prezența în Parlament“.

 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Ce fete de ne?tiutori au. Se promoveaz? incompetenta in continuare. In foto sunt tineri de liceu care au participat pentru sume de 50 lei. Habar nu au pentru ce sunt acolo si pre?edinta vrea sa ajute la dezvoltarea României!!!

  DE Grav, postat pe 29-05-2017, la 06:59

 • O fi ucenica lui BOboc !! crescuta prin lanurile CAP-urilor.

  DE rodica, postat pe 29-05-2017, la 07:41

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Mobilier nou în Pediatrie și alte trei secții ale Spitalului Județean Focșani
    Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a înnoit patru secții în luna decembrie a anului trecut. Cu puțin înainte de Crăciun, secțiilor Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neurologie și Psihiatrie le-a fost schimbat aproape complet aspectul prin înlocuirea mobilierului vechi cu unul nou.

POZA ZILEI

Flori pentru Eminescu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost