Povestea Alexandrei Stochin: la 19 ani și-a pierdut piciorul, dar acum merge pe tocuri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Povestea Alexandrei Stochin: la 19 ani și-a pierdut piciorul, dar acum merge pe tocuri
Povestea Alexandrei Stochin: la 19 ani și-a pierdut piciorul, dar acum merge pe tocuri
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi    Inconştienţa şi teribilismul unui coleg de clasă m-au făcut să pierd o parte din mine… Mi-am pierdut piciorul şi odată cu asta zâmbetul, bucuria, fericirea. Dintr-o dată am intrat într-o altă lume, una necunoscută până atunci, cea a oamenilor cu handicap. Am ajuns la spital ţipând după piciorul deja amputat şi rugând pe toată lumea să mi-l aducă din maşină pentru că eu nu voiam să cred că nu poate fi salvat. Două săptămâni m-am luptat cu durerile, cu frica de a nu face infecţie, cu lupta mea, cu mine şi încercarea de a accepta ca de la 19 ani să fiu altfel, să trăiesc altfel decât până acum. Îmi plăcea să merg la sală, să alerg la stadion, să dansez… Durerea psihică se completa cu durerea “membrului fantomă”. Cei în cauză o ştiu, e groaznic, să te doară, să te gâdile, să simţi furnicături în ceva ce nu mai e.
    Am fost contactaţi la un moment dat de un domn Jaco Du Plessis din Oradea. Am vorbit, mi-a spus că are o firmă de protezare şi printre altele m-a surprins un lucru: mi-a spus să merg la cât mai multe firme de protezare pentru a putea face comparaţii şi a putea face alegerea corectă. Surprinderea constă în faptul că nu mi-a spus: “Veniţi la mine”. În prima fază am exclus varianta aceasta pentru că Oradea mi se părea mult prea departe de Drăgăşani, oraşul unde locuiesc. Dar în cele din urmă acolo am ajuns. Zece minute de convorbire cu domnul Jaco Du Plessis m-au determinat să iau hotărârea şi să-i spun mamei mele. Şi iată-mă ajunsă aici…altă viaţă, alţi oameni. Şi când spun oameni o fac cu tot sufletul: calzi, primitori, care te fac să te simţi ca “acasă”, pentru că asta e senzaţia care am avut-o într-o săptămână stată aici. Am vrut o proteză care să îmi permită să merg pe tocuri şi asta am primit.
    Aş sfătui pe fiecare om pus în situaţia mea să nu facă alegeri pripite, să cerceteze cât mai multe posibilităţi pentru a face ceea ce este corect şi bine pentru el, întrucât viaţa îi va depinde de hotărârea luată.

    Centrul Medical de Protezare și Ortezare Theranova ajută oamenii să-și recapete mobilitatea și să revină la o viață normală!
    Contactați-i cu încredere!
http://theranova.ro/
https://www.facebook.com/theranova.ro/

    Totul despre Theranova puteți (re)citi accesând http://bit.ly/2F1fvo6

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost