Postul de auditor la Inspectoratul Școlar, scos din nou la concurs
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Postul de auditor la Inspectoratul Școlar, scos din nou la concurs
Postul de auditor la Inspectoratul Școlar, scos din nou la concurs
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea a scos din nou la concurs postul de auditor în cadrul instituției. Concursul va avea loc în data de 7 mai, ora 10.00, proba scrisă, și pe 9 mai, ora 10.00, interviul. „Organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de auditor IA. Concursul se va desfăşura la sediul Inspectoratului Şcolar al Judeţului Vrancea (…). Candidaţii vor susţine o probă scrisă şi un inteviu/ proba practică astfel: Proba scrisă prin care vor fi testate cunoştinţele teoretice şi practice ale candidaţilor va consta rezolvarea unor teste grila pe baza bibliografiei indicate şi se va desfăşura în data de 07 mai 2018, ora 10.00. Interviul prin care vor fi testate abilităţile şi motivaţia candidaţilor, se va desfăşura în data de 09 mai 2018, ora 10.00“, se precizează în anunțul de concurs, postat pe site-ul ISJ Vrancea.
Condiţiile specifice de participare la concurs sunt: studii superioare economice de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime minimă în specialitatea studiilor de minim 9 ani, cunoştinţe de operare calculator Word, Excel. Concurs pentru ocuparea acestei funcții a fost organizat și la mijlocul lunii martie, dar atunci vechimea cerută era de 15 ani. O singură persoană, respectiv cea care îndeplinește în prezent funcția, s-a înscris la concurs, care în cele din urmă nu a mai avut loc.
„Concursul va consta în 3 etape succesive, după cum urmează: a) selecţia dosarelor de înscriere: 26 aprilie 2018 ora 12.00; b) proba scrisă: 7 mai 2018, ora 10.00; c) interviu: 9 mai 2018, ora 10.00. Toate probele se vor desfăşura la Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea din str. Dornei, nr.5, Focşani. Candidaţii se vor prezenta având asupra lor actul de identitate (C.l. / B.l.). Pentru probele de concurs punctajele se stabilesc după cum urmează: a) pentru proba scrisă punctajul este de maxim 100 de puncte. (Sunt declaraţi admişi la proba scrisă candidaţii care au obţinut minim 50 puncte). b)pentru interviu punctajul este de maxim 100 de puncte. (Sunt declaraţi admişi la interviu candidaţii care au obţinut minim 50 de puncte)“, se mai arată în anunțul de concurs. Rezultatele finale vor fi afișate pe 10 mai, ora 16.00. 

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost