Polițist lovit de un tânăr care transporta struguri fără documente. Agresorul nu are voie să părăsească localitatea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Polițist lovit de un tânăr care transporta struguri fără documente. Agresorul nu are voie să părăsească localitatea
Polițist lovit de un tânăr care transporta struguri fără documente. Agresorul nu are voie să părăsească localitatea
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Cătălin Vatră, subofițer de la Poliția Municipiului Focșani-Biroul de Ordine Publică, a fost agresat luni seara de un tânăr de 19 ani, din comuna Slobozia Bradului. Incidentul s-a petrecut pe Bulevardul București, în timp ce lucrătorul de poliție era în exercitarea atribuțiilor de serviciu. El a oprit în trafic o autoutilitară, condusă de Cristinel I. din comuna Slobozia Bradului.
    În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că mașina era încărcată cu produse agricole, struguri, pentru care șoferul nu avea documente de proveniență, după cum ne-au spus reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. În momentul în care polițistul l-a informat pe șofer că îi va fi reținut certificatul de înmatriculare și va fi sancționat pentru lipsa documentelor de proveniență, șoferul a devenit recalcitrant și a început să-i vorbească urât omului legii. Conform informațiilor primite de la anchetatori, șoferul a încercat să-l lovească pe polițist cu pumnul în față, după care l-a lovit în zona piciorului stâng. În cele din urmă șoferul recalcitrant a fost încătușat și dus la audieri, iar polițistul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani. Aici, el a fost diagnosticat cu „contuzie cu plagă escoriată în treimea proximală a gambei stângi prin agresiune”. După ce a fost investigat, lucrătorul de poliție a părăsit unitatea medicală.
    După audieri, împotriva tânărului a fost dispusă de către procurorul de caz, măsura controlului judiciar. Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, tânărul are de respectat mai multe obligații. Pe lângă faptul că trebuie să se prezinte în fața procurorului și a polițiștilor ori de câte ori este chemat și să informeze dacă își schimbă locuința, tânărului i s-a interzis să părăsească localitatea de domiciliu.
    La audieri, el a recunoscut parțial comiterea faptei, în sensul că nu a negat că a avut o neînțelegere cu polițistul, dar a susținut că nu l-a lovit pe acesta.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost